Büyükşehir Meclis Mayıs Ayı Toplantısı Tamamlandı

Malatya  Büyükşehir Belediye Meclisi, 10 Mayıs 2017 tarihinde başladığı Mayıs Ayı Toplantısı'nı, 16 Mayıs Salı günü yaptığı ikinci birleşimle tamamladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 10 Mayıs 2017 tarihinde başladığı Mayıs Ayı Toplantısı'nı, 16 Mayıs Salı günü yaptığı ikinci birleşimle tamamladı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda saat 14.00'de başlayan toplantıya Meclis Başkan Vekili Hasan Göğüs başkanlık etti. Bir önceki toplantının karar özetinin görüşülmesinin ardından gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi.

Gündem maddeleri arasında bulunan; Esenlik şirketinin banka kredisi kullanması ile Kültür A.Ş.'nin sermaye artırımından dolayı Büyükşehir Belediyesi hissesine düşen miktarın ödenmesi kabul edilirken, imar ağırlıklı diğer gündem maddeleri de görüşülerek karara bağlandı. Gündemde bulunan bazı maddeler ise ilgili komisyonlara havale edildi.

Bahçesaray'la kardeş kent

Büyükşehir Meclisi, Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Van İli'nin Bahçesaray ilçesi'nin kardeş kent olmasını da kabul etti. Ayrıca sosyal ilişkilerin pekiştirilmesi amacıyla da Bahçesaray Belediyesi işbirliği ile Bahçesaray'a kültür merkezi yapılması kararlaştırıldı.

Haziran ayı toplantısı

Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran Ayı Toplantısı'nı 14 Haziran 2017 tarihinde saat 14.00'de yapmayı kararlaştırdı.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR