Büyük Birlik Partisinden Diyarbakır Ziyareti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcımız Durmuş Boztuğ, Öncülüğünde Diyarbakır'da Çeşitli Ziyaretlerde Bulundular.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcımız Durmuş Boztuğ, MKYK Üyesi Recep Er, Başkanlığından Diyarbakır ziyaretinden Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Teşkilat Başkanı Yüksel Duman, Başkan Yardımcısı Fatma Gürbüz, Başkan yardımcısı Mine Varol, Yine Diyarbakır bölgelerine yakın olan Büyük Birlik Partisi İl Başkanları ve yönetim kurulları katıldılar.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Boztuğ, Bizler Büyük Birlik Partisi olarak bu gün Diyarbakır Valimiz Sayın Murat Zorluoğlu'yu makamında ziyaret ederek, Diyarbakır bölgesinden gelişen olaylarla ilgili bilgiler aldık dedi. BBP Partisi Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Boztuğ, son dönemde Türkiye gündemini meşgul eden Narin kızımızın davası hakkında açıklamalarda bulundu.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Boztuğ, bu tür acı olayların tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini vurguladı ve "Narin ve Narin durumunda olan çocukların mağduriyet yaşamaması için gerekli önlemler alınmalı" dedi. Cinayetle bağlantılı kişilerin mutlaka adalet önünde hesap vereceğini de sözlerine ekledi. Boztuğ: 'Narin'i katledenler adalet önünde hesap vereceklerdir.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcımız Durmuş Boztuğ,Bizler Büyük Birlik Partisi olarak bu gün Diyarbakır Valimiz Sayın Murat Zorluoğlu'yu makamında ziyaret ederek Diyarbakır'da ve yine bölgeyle ilgili bazı bilgiler aldık dedi. Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Sayın Valimiz Murat Zorluoğlu'ya şahsım ve tüm ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Bizleri Ziyaret Eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Boztuğ, Tüm Teşkilatlarına Teşekkür Ediyorum Dedi.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Son günlerde yaşadığımız acı olaylarından biride Narin kızımızın ölümü tüm Türkiye'mizi yasa boğmuştur ve bizlerinde derinden üzmüştür. Narin kızımızı kat eden kim ve kimler varsa mutlaka hukuk önünde hesap vereceklerdir. Narin davasından dolayı Tüm Türkiye tek yürek olması halkın burada duymuş olduğu sorumluluktan dolayı bizleri mutlu etmiştir, bizlerde Narin kızımızın davasını sonuna kadar arkasında olacağız. Bizler Ülke olarak her zaman zor bir ortama da ve ya zor zamanda birlik içinde oluyoruz.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Bizleri Ziyaret Eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Boztuğ, Pati teşkilatlarını ve yine bölge İl başkanlarını ve tüm ekibine bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Büyük Birlik Partisi Diyarbakır Annelerini Unutmadı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcımız Durmuş Boztuğ, MKYK Üyesi Recep Er, Başkanlığından Diyarbakır ziyaretinden Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Teşkilat Başkanı Yüksel Duman, Başkan Yardımcısı Fatma Gürbüz, Başkan yardımcısı Mine Varol, Diyarbakır Annelerini unutmadılar.


Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcımız Durmuş Boztuğ, Büyük Birlik Partisi olarak her zaman olduğu gibi bu günde Diyarbakırlı annelerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz dedi. BBP Genel Başkan Yardımcımız Durmuş Boztuğ, Diyarbakır annelerin ziyaretinden Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destecinin selamlarını getirdik ve her zaman yanınızda olduğunu dile getirdi.

Bizler burada Diyarbakırlı annelerimize destek için geldik ve buradayız, Bizler Büyük Birlik Partisi Olarak bu güne kadar annelerimizi yalnız bırakmadık ve bundan sonrada hep yanlarında olacağız dedi. Çocuklarımızı zorla dağa kaçırdılar ve bunun hesabını mutlaka verecekler ve vermeye devam ediyorlar. Diyarbakır annelerinde sonsuz hüzün ve burukluk vardı anneler çok üzgün ve mutsuz olduklarını görüyoruz.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcımız Durmuş Boztuğ, Yeter ki Diyarbakırlı annelerimiz Türkiye Cumhuriyet Devletine ve hükûmetine güvensinler, diğer çocuklarımız nasıl dağda indirdiyse inşallah diğer çocuklarımızda gerilecektir. BBP Genel Başkan Yardımcımız Durmuş Boztuğ, Bizler parti olarak Ankara'da sesiniz olacağız ve her zaman yanındayız, Allah yar ve yardımcınız olsun dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR