Büyük Birlik Partisi'ne Yakışır Hizmet Binasının Açılışı Yapıldı

Malatya'da Büyük Birlik Partisi Hizmet Binası Büyük Bir Coşkuyla Hizmete Açıldı.

BBP İl Başkanı Abdulvahap Karaman'ın göreve gelmesiyle birlikte Malatya da büyük bir yükseliş trendi yakalayan, çalışmalarını daha güzel ve koordineli sağlamak için Malatya'da komple bina tutarak Malatya İl Başkanlığı, Yeşilyurt İlçe, Battalgazi İlçe teşkilatlarını ve Alperen ocakları İl Başkanlığını bir binada toplayıp resmi açılışını gerçekleştirdi. BBP İl Başkanı Karaman Başarılı çalışmalarından dolayı, Parti binasının açılışında katılımcılar tarafından takdir edildi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut'unda katıldığı açılışta Malatya Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Çolak, AK Parti Malatya İl Başkanı Av. İhsan Koca, Gelecek Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Sami Daşkıran, Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Büyük Birlik Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ercan Altunkaya, Malatya Tarım Platformu Genel Başkanı İhsan Akın, Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, İş Adamı BBP Eski İl Başkanlarından Sedat Alataş, Şefik Candemir, İbrahim İçen, Daha önceden İl Başkanlığı ve yönetici olan, görev yapan çok sayıda davetliler katılırken, Mahalle Muhtarları, STK Temsilcileri, çok sayıda vatandaş ve Büyük Birlik Partisi il, ilçe, Kadın Kolları Parti teşkilatları katıldı.

Malatya'da ciddi bir teşkilatlanma içerisinde olduklarını aktaran BBP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, "Abdulvahap Karaman kardeşimiz kısa bir süre içerisinde partimize yakışır, Malatya'mıza yakışır, bir binada partimizin hizmet binası kazandırmasından dolayı takdir ediyorum dedi. Bizler bugün burada bu coşkuyu görünce gururlandık ve sevindik dedi. Genel Başkan yardımcısı Bulut, Genel Başkanımız Sayın Mustafa Desteci'nin selamlarını getirdim, Malatya İl Banasının açılışının Partimize ve yine Malatya'mıza hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, Malatyalı hemşerilerimize selam ve sevgilerini dile getirdi.

Genel Başkan Bulut, Cenab-ı Allah bu binanın içerisinde Malatya, ülke siyasetine, Türk-İslam alemine hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Gerek Ocak Başkanımız, gerek diğer ilçe teşkilatlarımız, gerekse il teşkilatlarımızın yöneticilerini tekrardan tebrik ediyorum. Allah hayırlı, uğurlu, mübarek etsin. Hele hele böyle bir mübarek ayda parti binamızın açılışı ayrı bir güzelliktir. Bir taraftan ramazan ayı, bir taraftan kadir gecesine denk gelmesi ayrı bir güzelliktir, Emeği geçen tüm kardeşlerimi kutluyorum ve Allah hepsinden razı olsun dedi.

Hizmet Binası Yapılan dua ve Kurdele kesimiyle resmen faaliyete geçerken BBP akşam Büyükşehir Belediye Nikâh Sarayında İftar Programı düzenledi. İftar Programına Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ‘da katıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı programda Başkan Gürkan burada yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman'ının kısa bir sürede göreve gelir gelmez son süratla Malatya'mıza ve partimize bir İl binası kazandırması nedeniyle kendilerini ve tüm ekibini kutluyorum ve takdir ediyorum. Emeğinize sağlık ve elinize sağlık. Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusunu yaparak, Tüm İslam Alemin Ramazan Ayını Ve Kadir Gecesini kutluyorum dedi.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusunu yaparak şöyle dedi. Bizler bir ekibiz, Bizler çalışmalarımızı yaparken tüm ekibimle birlikte kararlar veriyoruz. Bizler göreve başlarken ben demedik biz dedik. Allah bizlere yardım etti, bizlerde bugün buralara kadar geldik. Ben ve ekibimle birlikte Malatya'mıza ve partimize mükemmel bir bina kazandırdık. Allah bizleri utandırmasın. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Binamızın açılışında bizleri yalnız bırakmayan Malatya'mızın kıymetli yöneticileri ve siyasi partilerin İl Başkanları ve temsilcileri, Malatya'mızın kıymetli STK Başkanları, Malatya'mızın kıymetli muhtarları ve misafirlerimiz bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmadılar ve yanımızda oldular. Bizlerde ev sahibi olarak ayrı ayrı kendilerine teşekkür ediyorum, Allah hepinizden razı olsun dedi. Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Tüm İslam Alemin Ramazan Ayını Ve Kadir Gecesini kutluyorum dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR