Büyük Birlik Partisi'nden Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Ve İlçe Teşkilatında Ramazan Bayramı Dolayısıyla Bayramlaşma Programı Düzenlendi.

Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanlığı ve Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı tarafından, Genel Başkanımız Mustafa Destici'nin de katılımıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Emeği geçen ve katılım gösteren tüm dostlarımıza teşekkürler.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı ve Alperen Ocaklar İlçe Başkanları ve yönetim ile Ramazan Bayramlaşma etkinliğimize Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi Başkanı Zeki Dağ, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, UHUD Genel Başkanı Mehmet Zafer Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler (TİNGADER)Malatya Şube Başkanı Kazim Erayabakan, Büyük Birlik Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Abdullah Daşkıran, Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz, Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun, Büyük Birlik Partisi Yazıhan İlçe Başkanı Özay Özcan, , Türkiye önceki dönemlerde Partimizin İl Başkanlığı görevinde bulunmuş Malatyalı İş İnsanı Sedat Alataş, il ve ilçe yönetim üyelerimiz katılım sağladılar.

Bayramlaşma etkinliğimizde söz alan Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman mesajında misafirlerimize şu şekilde hitap etti: "Kıymetli dava arkadaşlarım, öncelikle hepinizi saygılarımla selamlıyorum.

Ramazan Bayramınızı kutlamak münasebetiyle sizlerle birlikte olmaktan mutluyum.

Bizleri bu güzel günde bir kez daha buluşturan Cenab-ı Allah'a şükrediyorum.

Mübarek Ramazan Bayramı'nın aziz milletimize, Türk-İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Gönüllerindeki vatan sevgisine, kalplerindeki millet aşkına, gözlerindeki mücadele azmine şahit olduğum dava arkadaşlarıma bu vesileyle şükranlarımı sunuyorum.

Ümit ediyorum ki, bugün buradan yükselecek birlik olma, dayanışma ve kucaklaşma heyecanı Malatya'mıza ve sonrasında da ülkemize yayılacaktır. Hepinizin bayramını ayrı ayrı tebrik ediyor, size, ailenize, dostlarınıza ve aziz milletimize huzur, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum."

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR