Baykara SANKON Baş Danışmanı Oldu

Gazeteci ve Gayrimenkul yatırım danışmanı Ramazan Baykara SANKON genel başkan baş danışmanlığına getirildi.
SANKON bünyesinde faaliyet gösteren Ankara Sağlık Turizm Federasyonu baş danışmanlığını görevini yürütüyordu.

SANKON genel merkezinde yapılan açıklama şöyle:

RAMAZAN BAYKARA BAŞ DANIŞMAN OLDU...

Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) Genel Merkezin den yapılan yazılı açıklamada Gazeteci Ramazan Baykara' nın SANKON Genel Başkan Baş danışmanlığında getirildiği açıklandı.

SANKON Genel Sekreteri Av Özkan Atalay yapmış olduğu açıklamada Gazeteci Ramazan Baykara'nın SANKON Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu'nun Baş danışmanlığına getirildiğini açıkladı.

SANKON Genel Sekreteri Av Özkan Atalay yönetim kurulu olarak Ramazan Baykara' ya "yeni görevinde başarılar dileriz." dedi.

Baykara'da yaptığı açıklamada şunları söyledi:
" Azmi ve başarılarıyla gurur duyduğumuz Ankara Sağlık Turizm federasyonu genel başkanımız, Prof Dr Aysun Bay hocamızın tensipleriyle yürüttüğüm Baş Danışmanlık görevimi sonlandirmış bulunmaktayım.
Deneyim ve tecrübesinden yararlandığım Aysun hocamızla SANKON çatısı altında yola devam edeceğiz. Kendisi aynı zamanda SANKON genel başkan vekilimiz.Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum kendisine.
Ayrıca SANKON genel başkanımız Ferudun Cevahiroğlu'nun tensipleri ve yönetim kurulunun kararı ile beni bu göreve uygun gordukleri için de teşekkür ediyorum.Tek gayemiz ve hedefimiz başarılı olmaktadır." dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR