Başkanlık Makamı, Vatandaşın Uğrak Yeri Oldu

Adıyaman'da derdine çözüm arayan vatandaşlar, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu'yu makamında ziyaret ederek dertlerini anlatabiliyor.

Adıyamanlı vatandaşlar, Adıyaman Belediyesi'ni halka açarak ‘halk odaklı' belediyecilikte önemli bir ivme kazandıran Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu'yu makamında ziyaret ederek dertlerini anlatıp, çözüme kavuşturmanın huzurunu yaşıyor.

Göreve geldiği günden bu yana yoğun mesaisinden arta kalan zamanı vatandaşlarına ayırarak onlarla bir araya gelen Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Belediye Başkanlığı makamının herkesin makamı olduğunu söyledi. Adıyamanlı hemşerilerinin çözülebilecek dertlerini çözmek için elinden geleni yaptığını ve yapmaya devam edeceğini de sözlerine ekleyen Başkan Kutlu, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana sadece bu halk odaklı belediyecilik düsturuyla çalıştık. Kapımızı her kesimden vatandaşa, misafire açtık. Onların dertlerini, sorunlarını ve önerilerini dinleyip, imkanlarımız dahilinde olanları çözmeye yada hayata geçirmeye çalıştık. Şu an da yoğun mesaiden geriye kalan zamanlarımızda fırsat buldukça vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. İnşallah el birliğiyle huzur ve barış kenti olan Adıyaman'ımızı en güzel yerlere taşıyacağız” diye konuştu.

VATANDAŞLAR UYGULAMADAN ÇOK MEMNUN

Vatandaşlar ise dertlerini ve önerilerini direk Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu'ya anlatabilmenin memnuniyetini yaşadıklarını dile getirerek, “Gerek memleketimizle ilgili, gerekse şahsımızla ilgili sorun ve önerilerimizi direk Başkanımıza anlatabilmek çok güzel bir durum. Buna imkanı oluşturan Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Zaten göreve geldiği ilk günden bu yana kimi zaman yalnız başına, kimi zaman da eşiyle birlikte esnaf ve ev gezileri düzenleyerek halkın içinde olan Başkanımız, yoğun mesaisinden geri kalan zamanlarda da halkı makamında ağırlıyor. Halkın sorun ve önerilerini bire bir dinleyen, insan odaklı hizmetler üretmek için onlarla sık sık bir araya gelen Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR