Başkan Zeki Dağ'dan Başkan Sıddık Selçuk'a Ziyaret

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Emniyet Teşkilatı Vazife Ve Şehit Aileleri Vakıf Başkanı Sıddık Selçuk ve Nurettin Altınörs'ü Ziyaret Ettik. Başkan Zeki Dağ, Sıddık Selçuk Başkanımızla bir dönem birlikte çalışarak görev yaptık. Birlikte çalıştığımız o günlerde çok anılarımız olmuştur ve o anıları bu gün yad etik.

Başkan Zeki Dağ, Emniyet Teşkilatı Vazife Ve Şehit Aileleri Vakıf Başkanı Sıddık Selçuk'u ziyaret ederek gündemi değerlendirdik. 6 Şubat depremlerinde Malatya olarak çok sıkıntılar yaşadığımızı dile getirdik. 6 Şubat depremlerinde Malatya'mız büyük bir yıkım ve hasar görmüştür. 6 Şubat depremlerinde en çok hasar gören İller arasında büyük hasar ve yıkım olan Hatay ve Malatya olmuştur. Hatay kendi İline sahip çıkarken ne yazık ki Malatya kendi İline sahip çıkmamıştır.

Hatay'da ki çalışmalara bakınız birde Malatya'mızda ki çalışmalarımıza bakınız. İş yerlerini kaybeden esnaflarımız bile çok zor durumdalar. Kim esnafa konteyner verildi kimlere konteyner verilmedi buda bizleri derinden üzmektedir. Malatya esnaflarımızın bağlı olduğu odalar ne hikmetse esnafa sahip çıkmamışlardır ve bazı esnafımız hala dışarda kaldığını Malatyalılar olarak görmekteyiz ve görüyoruz.

Esnafımızın sorunlarını dile getirdiğimizde ne yazık ki bazılarının hesabına gelmiyor. Esnaflarımızın bağlı olduğu odalar neden sessiz kalıyorlar hala anlamış değiliz. 6 Şubat depremlerinden sonra kaç esnafımıza konteyner verildi ve kaç esnafımıza konteyner verilmedi diye mutlaka bir açıklama yapılmalıdır. Bizlere basın olarak her gittiğimiz yerde neden Malatya esnafımızın sorunlarını dile getirmiyorsunuz diye dert yanmaktadır. Bizlerde doğruları yazdığımızda ve söylediğimizde ne yazık ki bazıların hesabına gelmiyor.

Bizler her zaman doğruları söylemeye devam edeceğiz. Bizler bugüne kadar hiç kimsenin adamı olmadık ve bundan sonrada olmayacağız. Bizler Malatya'mızın sorunlarını her platformda dile getireceğiz. İsterse bizi ve bizleri sevsinler sevmesinler biz her zaman doğruları dile getireceğiz ve söylemeye devam edeceğiz dedi. Bizler meslek hayatımızda her zaman doğru olan neyse onu yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.

Bizler kimin ne yaptığına bakmadan kendi doğrularımızı söylemeye devam edeceğiz. Malatya hepimizindir ve hep birlikte sahip çıkmalıyız. Malatya'mızın yeniden ayağa kalkması için siyasilerimiz ve yine büyük STK'larımız birlik içinde kendi yaşadığı İline sahip çıkmalıdır. Özelikle reklam yapan ve ben seni, sen beni ziyarete gel diyen STK'ları bir tarafa bırakıp el birliğiyle çalışmalıyız diye düşünüyorum.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Emniyet Teşkilatı Vazife Ve Şehit Aileleri Vakıf Başkanı Sıddık Selçuk Başkanımızı ziyaret ederek, Malatya ve Türkiye gündemini değerlendirdik. Başkan Zeki Dağ, programlarımızın yoğunluğundan dolayı çoktan beri Sıddık Selçuk başkanımızı ziyaret etmedik. Bizlerde bugün sayın başkanımızı ziyaret ettik, başkanımızın bizlere gösterdikleri, ilgi ve alakadan dolayı kendilerine ve Nurettin Altınörs abimize teşekkür ediyor, dernek çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Emniyet Teşkilatı Vazife Ve Şehit Aileleri Vakıf Başkanı Sıddık Selçuk, Birlikte çalıştığım ve yine birlikte görev yaptığımız kıymetli kardeşim ve Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, bizleri unutmayarak ziyarete geldiler. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine ve yönetim kurulu üyesi Mitat Hoşhan kardeşime teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Sıddık Selçuk, Bizlerin, birlikte çalıştığımız ve görev yaptığımız o dönemlerde çok anılarımız oldu. Ben her zaman çalışmalarını takdir ettiğim, yine birlikte çalıştığımız o dönemlerde, hep kendi işini yapıp dürüstlüğüne şahit olmuştum. Zeki Dağ başkan her zaman güzel yüzüyle Malatyalılarımızın takdirini kazanmıştır. Hem hayırsever hem de işini sağlam yaparak her zaman takdir etmiştim.

Başkan Selçuk, Zeki Dağ kardeşimiz çok sayıda STK'ların kuruluşunda ve yine bazı STK'larımızda görev alarak Malatya'mızın gelişmesinde büyük katkılarının olduğunu görüyorum. Basın açısından yaptıkları çalışmalar ve yine kendi İlinde yaptıkları çalışmaları takdir ediyorum. Bizler bugüne kadar kedisinden dolayı yanlış ve her hangi bir olumsuzluk duymadık ve görmedik, her zaman yanımızda olarak destek olmuştur.

Emniyet Teşkilatı Vazife Ve Şehit Aileleri Vakıf Başkanı Sıddık Selçuk, Bu gün bizleri ziyaret eden Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu üyesi Mitat Hoşhan kardeşimizin bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Bakmadan Geçme