Başkan Karaman'dan Muhsin Yazıcıoğlu'nun Ölüm Yıl Dönümü Mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanı Abdulvahap karaman BBP'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 13'üncü yılı dolayısıyla yazılı açıklamada bulundu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanı Abdulvahap karaman BBP'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 13'üncü yılı dolayısıyla yazılı açıklamada bulundu.

Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 13. yılında anılıyor

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin 13 yıldır hukuk mücadelesi sürüyor

Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendini devletine, milletine, ülkesine, davasına ve inandığı değerlere adamış biri olduğunu söyleyen BBP Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman , Yazıcıoğlu'nun her şeyden önce bir dava adamı olduğunu, siyaseti inandığı değerler için yaptığını belirtti. Yazıcıoğlu'nun devletin bekası, ülkenin bütünlüğü, milletin istiklali ve istikbali için çalıştığının altını çizen Karaman, “‘Bir hayalim var, Adriyatik'ten Çin Seddi'ne kadar kaynaşmış ve birleşmiş bir Türk dünyası hayal ediyorum.' diyordu. ‘Anadolu topraklarında, Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içinde doğusu ile batısı, Kürt'ü ile Türkmen'i, Alevi'si ile Sünni'si bir arada kardeşçe yaşasın, doğduğu yerde doysun, alnı ak başı dik olsun.' istiyordu.

Bunun mücadelesini verdi ve yılmadı, yıkılmadı.” diye konuştu.

Çoğu dönemde yalnız bırakılan Yazıcıoğlu'nun her şeye rağmen davasından ve inandığı değerlerin peşinde gitmekten vazgeçmediğini vurgulayan Karaman, “Her şeyden önce milletin adamıydı ve milli iradenin yanındaydı. Her şeyden önce milletin adamıydı ve milli iradenin yanındaydı.

Milli iradeye müdahale edildiği ve herkesin geri durduğu dönemlerde, örneğin 28 Şubat sürecinde cesurca meydana çıktı. Arkadaşlarıyla birlikte ‘Evet, ordu bizim gözbebeğimizdir, peygamber ocağıdır ama namlusunu milletine döndürmüş tanka selam durmam.' dedi.” ifadelerini kullandı.

Abdulvahap Karaman
Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR