Başkan Karademir, Büyük Türk Dünyası Birliğini Sağlamalıyız

Büyük Türk Dünyası Yurtdışı Genel Başkanlığı ve Büyük Türk Dünyası Derneği Malatya il Başkanı Veysel Karademir, Türk Milleti Tarih'te Öldü Denilen Yerde Dirilen, Bittiği Zannedildiği Anda Tarihi Yeniden Yazmaya Başlayan Şerefli Bir Millettir dedi.

Büyük Türk Dünyası Derneği Malatya Yazıhan Teşkilatı Tanıtım Toplantısı Yoğun Bir Katılım Sonrası Gerçekleştirildi.

Büyük Türk Dünyası Yurtdışı Genel Başkanlığı ve Büyük Türk Dünyası Derneği Malatya il Başkanı Veysel Karademir, Sadece Malatya, Türkiye değil tüm Türk Dünyasında Türk Birliğini ve Beraberliğini sağlamak için mücadele vereceğiz dedi.

Büyük Türk Dünyası Derneği Malatya Yazıhan İlçe Teşkilatı Tanıtım Toplantısına MHP Eski Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, BBP Kadın Kolları İl Teşkilat Başkanı Nevin Polat, Millet Partisi Malatya İl Başkanı Sait Korkut, Zafer Partisi Malatya İl Başkanı Turgut Şahin, Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Tufanda Çinkılıç, AKÇADAĞ - DER Genel Başkanı Murat Maskar, Malatya Güvenilk Korucular ve Şehit Aileler Derneği Başkanı Ali Molan, Gelecek Partisi Battalgazi İlçe Başkan Yardımcısı Recep Yılmaz, Gelecek Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Ahmet Aladağ, Birçok Siyasi Parti ve Sivil Toplum Örgütü Temsilcisi Programa Katıldı.

Tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan Büyük Türk Dünyası Yurtdışı Genel Başkanlığı ve Büyük Türk Dünyası Derneği Malatya il Başkanı Veysel Karademir, Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu Başkanın dediği gibi " bir ülke düşünüyorum etnik kökeni ne olursa olsun bakılmaksızın sadece gayemizin Türk bayrağı altında toplanıp bu vatana hizmet etmektir" anlayışı içerisinde hareket ederek sadece Malatya, Türkiye değil tüm Türk Dünyasında Türk Birliğini ve Beraberliğini sağlamak için mücadele vereceğiz dedi.

Başkan Veysel Karademir, Büyük Türk Dünyası geçmişte atalarımızın kurduğu orta Asya'dan Çin Seddine, Orta Doğudan Afrika Kıtasına, Altaylardan Kafkaslara oradan Balkanlara uzanan ve Avrupa'nın göbeğine kadar bir çok Türk İmparatorlukları ve Devletleri kuran bir anlayışın evlatları olarak hareket ve sorumluluk bilinci içerisinde Milattan önce atam Metahan'la başlayan mücadeleye 19.cu Asrın başında Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün verdiği Büyük Türk Mücadelesinde onların evlatları olarak biz bu mücadeleyi tüm Türk Milleti olarak vereceğiz. Türk Milleti Tarih'te Öldü Denilen Yerde Dirilen, Bittiği Zannedildiği Anda Tarihi Yeniden Yazmaya Başlayan Şerefli Bir Millettir. Artık Büyük Türk Dünyası Uyanışına Malatya'da tek tek ilçelerimiz ve teşkilatlarımızla bizlerde dahil olduk. Bugün burada Yazıhan İlçe Teşkilatını Mehmet Karadoğan kardeşim ve ekibiyle birlikte oluşturduk. Malatya geneli tüm ilçe teşkilatlarımızı en kısa zamanda kurarak Malatya geneli teşkilatlanma sürecimizi bitireceğiz. Başkan Veysel Karademir Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan tüm Siyasi Parti ve Sivil Toplum Örgütü Başkanları ve üyelerine şahsım ve Teşkilatlarım adına teşekkür ediyorum bu buluşmanın Malatya'mıza ve Tüm Büyük Türk Dünyasına hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Büyük Türk Dünyası Derneği Malatya Yazıhan Teşkilatı Kurucu Başkanı Mehmet Karadoğan'da Programa katılan tüm katılımcılara teşekkür ederek, İnşallah Adriatik'ten Çin Seddine yine 300 Milyonun üzerinde bulunan Büyük Türk Dünyasını hep birlikte inşa edeceğiz dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR