Başkan Kahraman'dan Birlik ve Beraberlik Mesajları

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı 15 Temmuz Milli Birlik Ve Demokrasi Günü Anısına Resim Sergisi Düzenledi Ve Şerbet İkramında Bulundular. Yapılan Programa Vatandaşlardan Yoğun İliği Gördü. BBP Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenmiş olduğu bu programa: Büyük Birlik Partisi Genel Merkez MYK Üyesi Sedat Alataş, Malatya İl Başkanı Abdulvahap Kahraman, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Parti yöneticileri ve yine Parti İlçe başkanalar, Çok sayıda STK Başkanları vatandaşlar katıldılar.

15 Temmuz Milli Birlik Ve Demokrasi günü anısına düzenlenen resim sergisinde kısa bir açıklama yapan Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Kahraman şu ifadelere yer verdi; Milletimizin iradesini ortaya koyduğu, fedakârlık cesaret o gecenin akışını değiştirdi. Tarihi şanlı zaferlerle dolu milletimiz gerektiğinde canını vatan için feda edebileceğini 15 Temmuz' da bir kez daha gösterdi.

Başkan Ahdulvahap Kahraman, Ecdadımızın torunları olarak Geçmişimizin şanlı mazisini daima bir adım ileriye taşımanın çabası içerisinde olacağız. Yüce milletimiz 15 Temmuz darbe girişimini asla unutmayacaktır.

Türk Milleti yenilmeyecek, Türkiye Cumhuriyeti ebediyen payidar kalacaktır. Devletin bütünlüğü bu bayrağın varlığı, devletin bekası söz konusuysa gerisi teferruattır.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Kahraman, 15 Temmuz'da canı ve kanı pahasına vatanımızı ve bayrağımızı korumak için her türlü fedakârlığı yapan şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyoruz.15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günümüz kutlu olsun dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez MYK Üyesi ve iş adamı Sedat Alataş, Ecdadımızın torunları olarak Geçmişimizin şanlı mazisini daima bir adım ileriye taşımanın çabası içerisinde olacağız ve olmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz darbe girişimini vatandaşlarımız asla unutmayacaktır. Allah Ülkemize bir daha bu tur darbeler vermesin. Başkan Sedat Alataş, Bizler hep birlikte Ülkemize sahip çıkacağız, birlik içinde olacağız.

Başkan Alataş, Türk Milleti Yenilmeyecek, Türkiye Cumhuriyeti Ebediyen Payidar Kalacaktır. 15 Temmuz'da canı ve kanı pahasına vatanımızı ve bayrağımızı korumak için her türlü fedakârlığı yapan şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyoruz.15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günümüz kutlu olsun dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR