Başkan Gazi Dinç'ten Kurban Bayramı Mesajı

MHP Maltepe İlçe Başkanı Yardımcısı Şehit ve Gazilerden Sorumlu Gazi Dinç, Kurban Bayramı Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

Bayramların sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın, barışmanın, kucaklaşmanın sevgi içinde en güzel bir şekilde Bayramlar diliyorum, Keseceğiniz kurbanlarınız hayırlı olsun dileklerinden bulundu. Bu Gün Birlik ve Beraberlik Günüdür. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın inşallah. Bizler Millet olarak sevgi ve hürmetin, yardımlaşma ve dayanışmanın eşsiz örneklerine şahit olacağımız bir Kurban Bayramına daha ulaşmış olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz, Birlikte üzülür, birlikte seviniriz. Dünya'da birlik olmayı en iyi bilen milletiz.

MHP Maltepe İlçe Başkanı Yardımcısı Şehit ve Gazilerden Sorumlu Gazi Dinç, Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının tüm İslam Dünyasında barışın ve huzur getirmesini cenabı Allahtan diliyorum. Tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramlarını kutlar, sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu bir bayram geçirmelerini dilerim.”,

Gazi DİNÇ

MHP Maltepe İlçe

Başkanı Yardımcısı

Bakmadan Geçme