Başkan Dağ, Provokasyonlara Dikkat Etmeliyiz

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 'Alevi Kardeşlerimizin Evlerinin İşaretlenmesi Provokasyondur ' Malatya'yı Karıştırmak İsteyenlere Hep Birlikte Müsaade Etmeyeceğiz.

Başkan Dağ, Malatya Cemal Gürsel Mahallesi'nde Alevi evlerin işaretlenmesinin Alevilere yönelik yeni bir provokasyon olduğunu belirterek, “Malatya'yı karıştırmak isteyenlere müsaade etmeyeceğiz, Bu evlerinin kapılarını ve duvarlarını işaretleyenlerin bir an önce yakalanıp adalete önünde gereken cezaların verilmesini istiyoruz. Hiç kimseye bu güzel birlikteliğimizin ve kardeşliğimizin bozulmasına asla müsaade etmeyeceğiz.

Dağ, Malatya'mızın Yeşilyurt İlçesi'nde Alevi kardeşlerimizin yoğun olarak yaşadıkları Cemal Gürsel Mahallesi'nde bilinmeyen saatlerde gece bazı evlerin kapı ve duvarların işaretlenmesi Malatya'da yaşayan etnik kökeni düşüncesi ne olursa olsun tüm Malatya'lıları ve bizleri derinde üzmüştür. Bu tip provokasyonları kim ve kimler yaparsa yapsın asla Malatya ve Tüm millet olarak müsaade etmeyeceğiz. Bizler bu Ülkede hep birlik beraberlik içinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu alçaklıkları yapanlar hiçbir zaman emellerine kavuşmayacaklardır. Yeter ki bizler hep birlik içinde olalım.

Başkan Dağ, Alevi-Sünni arasında ayrım yapmak, kardeşi kardeşe düşürmek isteyenler olabilir ama bizler hep birlikte dikkatli olmalıyız. Bizler Alevi-Sünni olarak yıllarca bu topraklarda sırt sırta vererek Ülkemize, Malatya'mıza sahip çıktık ve bundan sonra hep birlikte birlik içinde olacağız ve asla provokasyonlara müsaade etmeyeceğiz. İşte bu tip hainler bizlerin nasıl birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu 15 Temmuz'da görmüşlerdir.

Devletimiz çok acil olarak bu Provokasyonla ilgili gerekeni yaparak olayı aydınlatıp, hain ve şer güçlerine istedikleri ortamı yaratmamak adına tedbirlerini almalıdır. Bizler basın olarak, bu ülkenin bir ferdi olarak Devletimizin ve Milletimizin yanında olacağız

Başkan Dağ, Biz Anadolu Basın Birliği Derneği olarak, Cemal Gürsel Mahallesinde yaşanan bu olayı şiddetle kınıyor , orada yaşayan kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR