Başkan Cengiz; Malatyalı Bürokratımız Hasan Adak'la Gurur Duyuyoruz

1.ci Sınıf Emniyet Müdürü ve Polis Baş Müfettişi Hasan Adak, Memleketi Malatya'da ( MASTÖB ) Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Malatya Şubesini de ziyaret etti.

1.ci Sınıf Emniyet Müdürü ve Polis Baş Müfettişi Hasan Adak, Memleketi Malatya'da ( MASTÖB ) Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Malatya Şubesini de ziyaret etti.

( MASTÖB ) Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz, Sayın Bürokratımız Hasan Adak her bulunduğu görevde Malatya'yı Ülkesini en iyi şekilde temsil edip Ülkesine ve Halkına hizmet etmiştir.

1.ci Sınıf Emniyet Müdürü ve Polis Baş Müfettişi Hasan Adak , Memleketi Malatya'da ( MASTÖB ) Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Malatya Şubesini de ziyaret etti.

Ziyarette Hasan Adak'a İstanbul'da yaşayan Malatya'lı İş Adamı Selahattin Adak , Emniyetten emekli Kani Aslan'da eşlik ederken , MASTÖB Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz ve Yönetim Kurulu üyeleri 'de hazır bulundu.

Başkan Murat Cengiz , Hemşerimiz Hasan Adak görev yaptığı Devletin her kademesinde Başarılı bir şekilde görev yapmış , hepimizin gurur kaynağı olmuştur. Hasan Adak Müdürüm özellikle hangi ilde görev yaparsa yapsın Malatya'lıları yalnız bırakmamış onların sorunlarıyla da ilgilenmiş iyi bir Malatya'lıdır. Kendisine Şahsım ve MASTÖB ailesi olarak çok teşekkür ediyorum. İnşallah Sayın Müdürümüzü bundan sonrada daha iyi yerlerde görürüz diyerek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

1.ci Sınıf Emniyet Müdürü ve Polis Baş Müfettişi Hasan Adak ise , Bende MASTÖB ailesine beni ve arkadaşlarımı en iyi şekilde misafir ettikleri için teşekkür ediyorum. Burada ki birlik ve beraberliğiniz tüm Sivil Toplum Örgütlerine örnek olur. Sizin Tüm Farklılıkları bir arada barındırmanız herkese örnek teşkil eder. Sivil Toplum Örgütleri toplumun aynasıdır. Bu yüzden sizler Model ve Örnek kuruluşlarısınız.. İnşallah bundan sonrada her geldiğimde sizleri ziyaret edeceğim. Tekrar sizlere teşekkür ediyorum. dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR