Başkan Arıcık, Mekanı Cennet Olsun

Malatya Alperen Ocakları Başkanı Yalçın Arıcık,Bizler Birlik İçinde Olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Allah birliğimizi daim etsin inşallah.

Başkan Arıcık, Büyük Birlik Partimizin kurucu lideri, Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefati nedeniyle düzenlenecek anma programı nedeniyle bizler bu gün yola çıkarak Ankara'ya gidiyoruz.

Büyük Birlik Partisi'nin kurucusu Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının yıl dönümü nedeniyle Büyük Birlik Partisi Malatya İl Yöneticileri ve Malatya Alperen ocaklarıyla birlikte Ankara'ya gitmek için yola çıktık.

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının yıl dönümü nedeniyle Ankara'da yapılacak anma programına Malatya'da olduğu gibi Türkiye'nin her yerinden akın akın Ankara'ya gitmek için yola çıktılar.

Başkan Yalçın Arıcık, Bizler Alperenler olarak hiç bir zaman partimizin kurucu lideri Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu unutmayacağız.

Bizler her zaman partimizin kurucu lideri, Şehit Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu unutmadık unutmayacağız, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. dedi.

Başkan Arıcık, Ülkemizin geleceği için hep birlik içinde olmalıyız. Bakınız dünyada neler yaşanıyor ve yine dünyada neler oluyor hep birlikte görüyoruz.

2020 ve 2021 yılında tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde'de sel felaketleri, depremler yaşanırken,koronavirus dünyayı bir anda sarmış binlerce insan bu hastalıktan hayatını kaybetmiştir.

Yine dünyada yaşanan ekonomik kriz tabiki Ülkemizde'de yaşanmıştır ve hala zor bir surecteyiz, inşallah bu zor surecide hep birlikte aşacağız dedi.

Yeterki bizler Ülke olarak birlik içinde olalım. Bizler Ülke olarak çok zorlukları aştık İnşallah bu zor gunleride aşacağız.

Büyük Birlik Partimizin kurucu lideri Şehit Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'na Ankara'da yapılacak anma programına katılmak için bizler Malatya Alperen Ocakları ve Malatya Büyük Birlik Partisi yöneticilerimizle birlikte Ankara'ya gitmek için yola çıktık dedi.

Büyük Birlik partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Partimizin kurucu lideri şehit Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının yıl dönümü nedeniyle Ankara'da yapılacak anma programına Malatya'da yönetim kurulu üyelerimiz ve yine Malatya Alperen Ocaklarımizla birlikte Ankara'ya doğru yola çıktık. dedi.

Başkan Abdulvahap Karaman, Allah birliğimizi daim eylesin. Birlikte güç doğar. Bakınız bu gün birlik günüdür. Bizler birlik içinde olduğumuzda daha güçlü oluyoruz. Ülkemizin geleceği için birlik içinde olmalıyız.

Başkan Karaman, partimizin kurucu lideri Şehit Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının yıl dönümü nedeniyle Ankara'da yapılacak anma programına katılmak için Malatya'dan Ankara'ya giden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, hayırlı yolculuklar diliyorum.

Partimizin kurucu lideri Şehit Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıl dönümü nedeniyle düzenlenecek anma programına emeği geçen baştan sayın genel başkanımız Mustafa Destici, olmak üzere tüm emeği geçenlere şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR