AKÇADAĞDER Yönetiminden AK Parti Akçadağ İlçe Başkanlığına Ziyaret

Malatya'nın en fazla üyesine sahip Aktif olarak başarılı çalışmalara imza atmasıyla tanınan Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Kenan Tugal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Kenan Tugal” Bugün hayırlı olsun ziyaretimize gelen Akçadağ İlçemizin her daim sesi olan, çalışmalarıyla gönülleri kazanan Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Sayın Murat Maskar ve birbirinden değerli Yönetim Kurulunu misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Nazik ziyaretlerinden dolayı AKÇADAĞDER Ailesine teşekkür ederken ortak Paydamız Akçadağ diyerek zaman, zaman bir araya gelerek İlçemize ve hemşerilerimize hizmet noktasında istişarelerimiz olacaktır” dedi.

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar ise” AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı olarak geçtiğimiz hafta seçimlerde güven tazeleyerek Başkanlığa seçilen Sayın Kenan Tuğal başkanımızı AKÇADAĞDER Ailesi olarak tebrik ediyoruz.

Kenan Tugal Başkanımız yeni dönemde başarılı çalışmalara imza atacağından eminiz. Kendisini tanıyoruz. Donanımlı Tuttuğunu koparan, İlçeye faydası olan bir isim. Bizlerin İlçemiz ve Hemşerilerimiz için üzerimize düşen her konuda destek olmaya devam edeceğiz.

2 dönem sonra Akçadağ ilçesi Belediye Başkanlığını yeniden AK Partiye kazandıran isim. Burada isteğimiz Akçadağ İlçemizin ve Hemşerilerimizin faydasına olacak çalışmaların olması.

AKÇADAĞDER Ailesi olarak Birlik ve beraberlik içerisinde Akçadağ'a hizmet yapılması.

Biz hemşerilerimizin sesi olmaya onların sorunlarını gerekli mecralarda çözmenin gayretinde olmaya devam edeceğiz. Akçadağ ilçemizi kimsenin arka bahçesi olmasına dün olduğu gibi bu günde asla müsaade etmeyeceğiz. Akçadağ'a hizmet edenleri de baştacı yapmaya devam edeceğiz.

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi olarak yeniden Akçadağ AK Parti İlçe Başkanı olarak güven tazeleyen Sayın Kenan Tugal'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.”

Bakmadan Geçme