Akçadağder Genel Merkezinden Anlamlı Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulundan Yeni Refah Partisine Hayırlı Olsun Ziyaretinden Bulundular. Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yeni Refah Partisi Malatya İl Başkanlığına atanan Burhan Kılıç'a hayırlı olsun ziyaretinden bulundular.

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, Ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajlarını verirken şöyle dedi. Bizler Malatyalıyız ve hep birlikte çalışıp ve Malatya'mızı eski günlerine getireceğiz dedi. Başkan Murat Maskar, 6 Şubat depremlerde Malatya'mızda büyük bir yıkım ve hasar olmuştur. Bizler deprem sürecince gece gündüz demeden arkadaşlarımızla sahada olduğumuzu ve tüm hemşerilerimize hizmet etik ve etmeye devam ediyoruz.

Bizler STK'lar ve siyasilerimiz birlik içinde olursak Malatya'mız bir an önce eski haline geleceğine inanıyorum. Yeter ki biz ve bizler hep birlik içinde olalım. Bizler 6 Şubat depremleriniz gördük ve Allah bir daha bu tür depremler ve afetler vermesin dedi. Malatya'mızın yeniden inşa olması ve yapılması için hep birlik içinde olmalıyız. Malatya'mızın bir an önce ayağa kalmak için gece gündüz demeden çalışan valimiz Sayın Seddar Yavuz'a teşekkür ediyorum dedi.

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, Yeni Refah Partisi Malatya İl Başkanlığına atanan hemşerimiz Burhan Kılıç'a parti çalışmalarından başarılar diliyorum dedi. Başkan Burhan Kılıç, siyasi gücünün olduğun ve yine siyasi tecrübesiyle başarılı olacağına inanıyorum, kendilerine başarılar diliyorum dedi.


Yeni Refah Partisi Malatya İl Başkanı Burhan Kılıç, Bu gün bizleri ziyaret eden kıymetli hemşerilerimiz Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, yönetim kurulu üyeleri, bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Burhan Kılıç, 6 Şubat depremlerde Malatya'mız büyük bir yıkım olmuştur, Allah bir daha bu depremleri vermesin inşallah. Bizler Malatya'mız için ne gerekiyorsa her zaman varız ve hep birlikte Malatya'mız için çalışmalıyız ve çalışacağız. Malatya'mızın bir an önce eski haline gelmek için bize ne düşüyorsa her zaman göreve hazır olduğumuzu burada belirtmek istiyoruz dedi.

Başkan Burhan Kılıç, Bizler yeni göreve geldik, İnşallah Malatya'mız için ne gerekiyorsa çalışacağız ve deste olacağız dedi. Başkan Kılıç, Parti çalışmalarımız ve yine İlçe çalışmalarımız devam ediyor ve İlçelerimizi ziyaretler yapıyoruz, Malatya'mız için ne gerekiyorsa hep birlikte çalışıyoruz. Bizler STK'larımıza önem veriyoruz ve destekliyoruz, yeter ki Malatya'mız için çalışsınlar.

Yeni Refah Partisi Malatya İl Başkanı Burhan Kılıç, Kıymetli hemşerilerimiz Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, yönetim kurulu üyeleri bu anlamlı ziyaretleri bizleri memnu etmişlerdir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve tüm ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum ve dernek çalışmalarından başarılar diliyorum dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR