Altunkaya, Perinçek, Şimdi'de İslâmcımı Olmuş Oluyor

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Ne olmuştu?

Rusya Federasyonu, Çin Halk Cumhuriyeti, İran İslam Cumhuriyeti, Pakistan, Tacikistan, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan, Irak ve Hindistan gibi ülkelerin katılım sağladığı ‘Afganistan’da Sürdürülebilir Barış ve Güvenlik’ başlığı ile toplanan Dünya İslami Uyanış Kurultayı konferansında Doğu Perinçek temsil etmişti.

Herhangi bir dini vasfı olmayan Perinçek’in Türkiye’den konuşmacı olarak Dünya İslami Uyanış Kurultayı konferansında söz almasına Büyük Birlik Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ercan Altunkaya, ‘’Bu nasıl iştir? Doğu Türkistan davasını savunan Türklere terörist diyen birinin böyle bir toplantı da olmasını anlamıyorum ve bu durumu kimse bu aziz millete de bunu anlatamaz.’’ dedi. Başörtüsü yasağı destekçisi ve darbelere selam duran Doğu Perinçek’in İran’ın düzenlediği bir konferansta Türkiye adına açıklama yapmasını eleştiren Başkan Altunkaya konu hakkında yazılı açıklama da bulundu.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlunun da yapmış olduğu açıklamalar'da bu konu hakkında Büyük Birlik Partisi nin tavrını net bir şekilde ortaya koymuştur.

‘’Doğu Perinçek şimdi de İslâmcı mı oluyor?’’

‘’Siyonizm’e hizmet edenler, kâfirleri dost edinenler ne zamandır İslam Dünyasında sözü geçer oldu. Siz Nasıl bir Türk’sünüz? ve nasıl bir Müslümansınız? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Her şey olmayı denemiş Doğu Perinçek şimdi de İslâmcı mı oldu?

Ülkemizin ve gençlerimizin geleceği, İslami konularda bu tür davranışlarla yıpratılarak gün geçtikçe din adamlarının da içine düştüğü vahim durum bizleri örf adet ve geleneklerimizden koparmaktadır. Daha vahimi insanların inançlarını dinamitlemek ve yıkmaktır. Bu gün geldiğimiz noktada ahlaksız, liyakatsizlik, edepsizlik, uyuşturucu bağımlılığı ve gençleri hayattan koparan tüm yansımaların temelinde işte bu gibi olaylar yatmaktadır. Bilgi dağarcığı İslam konusunda sıfır, ‘’yarım doktor’’ dahi olamayacak insanların temsilde dahi olması insanların inanç sistemlerini nasıl bozguna uğrattığını fark etmek gerekiyor. Dün FETÖ’nün başvurduğu taktik bu gün yine oynanmaktadır. Türk’ün gücü imandandır. İnanç ve imanı zayıflatacak, şeytana ortaklık edenlere fırsat hiçbir zaman verilememelidir. 

Eğer biri çıkıp ‘’Dünya İslami Uyanış Kurultayı’’ konferansında konuşacaksa bu siyasi kimlikler değil din adamları ve İslam hakkında konuşacak bilgi birikime sahip birileri olmalıdır. Esad’ın zulmünü savunan, başörtüsü yasağına, askeri darbelere selam duran, Kuran hükümlerine ortaçağ diyen birilerinin çıkıp böyle bir konferansta Türkiye’yi temsil etmesini ne kendimize ne gençliğimize ne de din kardeşlerimize anlatabiliriz.

Kaldır yüzündeki maskeyi Perinçek, kimsin sen? Nesin sen? Her konuda olduğu gibi bu mübarek kurban bayramı gününde bile bu yaptığınla fitne ateşini harlamaya devam ediyorsun. Kim olduğunu ve ne olduğunu ve nereye hizmet ettiğini bilmeli bu aziz Millet. Bir bakıyorum Çin’le berabersin, bir bakıyorum APO ile berabersin, bir bakıyorum Esed’le berabersin, Bir bakıyorum İran’da İslamı temsil ediyorsun. Kimsin sen arkadaşım ve nereye hizmet ediyorsun?’’

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet ricâlindeki diğer insanlar neden bu duruma müdahale etmedi veya etmiyor? Ettilerse de ne yapıldı bu konuda? Bilmek istiyoruz. Bu vatandaşın faydasından çok zararı olduğunu görmüyorlar mı?

      Ercan ALTUNKAYA

Büyük Birlik Partisi MDK üyesi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN