Albay İnce'den Anlamlı Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye harpmalulü gaziler şehit dul ve yetimleri derneği Malatya şubesi Başkan Mustafa gözükara, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi"nin 106.yıl dönümü dolayısıyla Mehmetçik'in hatırasının, inancının, cesaretinin, hatırlandığı bu günde Gönüllerin komutanı Albay Necmi İnce derneğimize ziyarette bulundu.

Albay Necmi İnce yaptığı konuşmasında yine gazi ve şehit ailelerinin gönlüne taht kurdu.

Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğü için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimiz minnetle ve saygıyla anıyoruz “dedi.

Dernek Başkanımız Mustafa Gözükara ise Şehit ve gazilerimizin manevi babası Albay Necmi İnce ye teşekkür ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Gözükara yaptığı açıklamasında; “Aziz şehitlerimize karşı en büyük görevimiz yüreklerimizi kenetlemek, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirmektir. Onların aziz hatırasına göstereceğimiz en büyük saygı, hakkın, adaletin, birlik ve beraberliğin yanında, terörün karşısında yer almaktır.

Türk Milleti için bu mertebeye ulaşmak, vatanı ve milleti için canını vermek şereflerin en büyüğüdür. Bu toprakların her karışı şehit kanlarıyla sulanmıştır. Aziz şehitlerimiz ülkemizin bugünlere ulaşması için sayısız zorluklara göğüs germiştir. Milletimizin her ferdi, şehitlerimizin bıraktığı emanetin değerinin şuuru içindedir. Milletçe, şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes emaneti, her geçen gün aynı şuur ve inançla daha da yükseklere taşıyacağız" diyerek bu özel günde bir kez daha gönüllere dokundu. Ziyâret çiçek takdimi ve fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

Mustafa GÖZÜKARA

Türkiye Harpmalulü Gaziler Şehit Dul Ve

Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN