Akın' Doğru Olana Başın Koymak, İcraatlar Yapmak Önemli'

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Akın,İnsanın Kendine Özgü Eksikliği ve Kusurları Vardır

 

 MATHAP Genel Başkanı, Malatya Koyun Keçi Birlik Başkanı İhsan Akın” İnsan kalitesi ve kişilikler”e dair edindiği tecrübelerini, düşüncelerini yazıya aktardı.

  
Başkan Akın” Her insanın kendine özgü eksikliği ve kusurları vardır; önemli olan kusurları görmek, kendine çeki düzen vermek ve en kısa sürede hatayı bilip o eksiklikleri bir an evvel giderip şımarıklık ve bencillikten dönmek ve dönebilmektir. 


  
Her insanın kendince nedenleri ve niyetleri vardır; önemli olan her şeye bir neden uydurmak, bir niye olmuş Of’u çekmek yerine, en acil ve en kısa sürede sorunları tespit edip, bir an önce çözüm üretmek ve derhal çözmektir.

 
Her insanın kendine özgü amaçları ve fakatları vardır; önemli olan sürekli fakat öyle oldu, böyle oldu ve şöyle oldu sözleri ve davranışlarıyla insanları oyalamak yerine çözüm üretmek, iş yapmak, icraat yapmak ve yaptırmaktır. 

  
Her insanın kendince haklı ve değişik sebepleri vardır; önemli olan koltuğa gelene kadar el bağlayıp, her şeye kafa sallayıp, çıkarı için her önüne gelene ağlayıp, her daim yağlayıp, makama gelmek ve orayı işgal etmek değil! Her şeyinle inandığın ve hak için doğru olana başın koymak, icraatlar yapmak ve yaptırmaktır. 

 
Her insanın farklı, farklı düşünceleri olabilir; önemli olan tüm renkleri, güzellikleri, her türlü farklılıkları, hangi alanda olursa olsun ayrıştırılmadan, ötekileştirmeden, adaletli, hakkaniyetli, insaniyetli, birlik ve beraberlik içerisinde ortak akılla hareket etmek, icraatlar, programlar, projeler, yapmak ve yaptırmaktır”.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN