Akif Çelik ve Şenol Yalvaç İsmi Basın Tribününde Yaşayacak

Malatya'nın sevilen Gazetecisi ve Anadolu Yazarları Derneği (ASYMD) Genel Başkanı Akif Çelik ve Eski Spor Yorumcusu Şenol Yalvaç'ın İsimleri Yeni Malatya Stadında Basın Tribününe Verildi.

PAYLAŞ

Yeni Malatya Stadında yapılan törende Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Televizyoncular ve Gazeteciler Cemiyet Başkanı Aziz Yiğit, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve basın mensupları ve davetliler katıldılar.

Kasım ayı başında hayatını kaybeden TV Programcısı ve Spor Yorumcusu Şenol Yalvaç ile 4 Gün önce 2 aydır yaşam mücadelesi veren Gazeteci Akif Çelik’in isimleri Yeni Malatya Stadında Basın Tribününe Verildi.

Yeni Malatyaspor Kulübü, Yıllardır Malatya'da gazetecilik yapan ve özellikle spor camiasının yakından tanıdığı Rahmetli Akif Çelik ve Şenel Yalvaç'ın anısına Yeni Malatya Stadyumu’nda basın tribününe ‘Akif Çelik-Şenol Yalvaç’ basın tribünü ismini verdi. 
 
 Yeni Malatya Stadyumu’ndaki Basın tribünü girişine ‘Akif Çelik-Şenol Yalvaç Basın Tribünü’ tabelası asıldı. 

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, “Çok yakın zamanda kaybettiğimiz Akif Çelik kardeşimiz ve Şenol Yalvaç ağabeyimizin isimlerini basın tribününe verdik. Akif Çelik ve Şenol Yalvaç Basın Tribünü oldu. Ben tekrar Allah’tan rahmet diliyorum. Basın emektarlarımıza ve ailelerine sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Adil Gevrek, Akif Çelik’i çok yakından tanıdığını kaydederek, Akif Abi 7 Yıldır Malatya'da gazeteci olarak birlikte mesai yaptığımız  “Çok sevdiğimiz bir ağabeyimizdi. Allah kendisinden razı olsun. İyi bir Malatyalı, Malatyasporlu ve Müslümandı” dedi.

Başkan Gevrek Gazeteci Şenol Yalvaç ile ise çok fazla bir mesailerinin olmadığını ancak kendisini tanıdığını söyledi.  Şenel Yalvaç Abimizde Malatya basınına büyük emek vermiş bir isimdi. Malatya’mız hakikaten çok değerli iki gazeteciyi insanı kaybetti. Bizde Basın tribününe Akif Çelik ve Şenol Yalvaç ismini vererek, bir nebze olsun acımızı hafifletsin istedik” diye konuştu.

Bu anlamlı günde Rahmetli Akif Çelik'in Ailesinden Oğlu Tayyip Çelik ve Şenol Yalvaç'ın ailesinden  kuzeni Gazeteci Bülent Yalvaç'ta hazır bulunarak kısa bir değerlendirmede bulundular..

Bülent Yalvaç konuşmasında Şenol Yalvaç ve Akif Çelik’in Malatyaspor ile ilgili önemli yorumlar ve değerlendirmeler yaptıklarını ifade ederek, “Akif’i de akrabam ve kardeşim gibi severdim. Şenol Yalvaç ile çocukluğumuzdan bugüne kadar birlikte yaşadık ve paylaştık. Onların acıları halen yüreğimizde. Bugün bizi gerçekten duygulandıran, sevindiren bir organizasyon yapıldı.  Her iki değerli ismin burada anılacak ve isimlerinin yaşatılacak olması bizim için çok önemli diyerek Başta Başkanımız Adil Gevrek ve Emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN