AKÇADAĞDER Yöneticilerinden Akar'a Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

 Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Malatya Tarım ve Orman İl Müdürü Osman Akar’a ziyarette bulunarak Akçadağ’ın tarım konusunu istişare etti. 

      
 Malatya Tarım ve Orman İl Müdürü Osman Akar’ın konukları AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar, Genel Sekreter Aysun Avcu, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Dalkılıç, İhsan ince ve Doç. Dr. Vedat Yılmaz, Yeşilyurt şube başkanı Abdullah Akgüneş oldu.


       
AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar” Yönetim kurulu üyelerimizle irlikte Malatya Tarım ve Orman İl Müdürümüz Sayın Osman Akar’a misafir olduk. Yakın ilgi ve misafirperliğinden dolayı teşekkür ediyorum.

       
Akçadağ İlçemiz Çiftçilerin ve üreticilerin en fazla olduğu bir ilçedir. Ziraat Odaları arasında en fazla çiftçi üyesine sahip olması ve Kayısının en fazla üretildiği yer olarak ta önemli bir üretim üssü. Bunlara paralel Sultansuyu TİGEM İşletmesinin de Akçadağ ilçesinde olması Tarımın İlçede vazgeçilmez ve önemli olduğunun göstergesi.

      
Sayın Osman Akar müdürümüz ile Akçadağ tarımını istişare ettik. Kendilerine karşılaşılan sorunları ilettik. Kendisi Akçadağ ilçemize yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında önemli bilgileri bizlerle paylaştı. Üretimin önemine vurgu yaparken bizlerde sorunların giderilmesiyle ve doğru tarımla daha kaliteli üretim yapılabileceğini konuştuk.

        
Bizlerde AKÇADAĞDER Ailesi olarak üzerimize düşen her konuda Akçadağ ilçemizin ve hemşerilerimizin faydasına olan tüm çalışmalarda yanlarında olduğumuzu belirttik.”

         
Malatya Tarım ve Orman İl Müdürü Osman Akar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Üreticilerin, çiftçilerin sorun ve sıkıntılarını çözmek için ekiplerimiz 7 / 24 sahada görevlerini yapıyorlar dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN