• Haberler
  • Güncel
  • AKÇADAĞDER'in Konuğu MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı Oldu

AKÇADAĞDER'in Konuğu MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı Oldu

Malatya'nın sosyal ve kültürel hayatına önemli katkılar sunan ve aktif çalışmalarıyla dikkat çeken Akçadağ Kültür ve Dayanışma Derneği (AKÇADAĞDER), önemli bir ismi ağırladı. Malatya'mızın sevilen siyasetçilerden MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı, Türkiye ve Malatya gündemini değerlendirirdi.

AKÇADAĞDER Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, Derneğimiz tarafından düzenlenmiş sohbet programlarımız tam bir hızla devam ediyor. Başkan Murat Maskar, Bu hafta ki konuğumuz, Malatya’mızın sevilen siyasetçilerden ve yine İl Başkanlığından çok önemli görevleri yapan MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı oldu.
          
 Başkan Murat Maskar, Derneğimizde düzenlendiğimiz sohbet toplantımıza katılan MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı başkanımıza şahsım ve tüm yönetim kurulu ve üyelerim adına kendilerine teşekkür ediyorum ve yapılan sohbet bargamız gerçekten güzel geçmiştir.  Türküye ve Malatya gündemiyle ilgili ve yine de 6 Şubat depremlerle ilgili konular dile getirilmiştir dedi.
          
AKÇADAĞDER Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, Sayın Mesut Samanlı Başkanımız yıllardır Malatya’mızda siyaset yaparak, Ülkü Ocakları’nda yetişmiş, 16 yaşında siyasete adım atan, Battalgazi İlçe Başkanlığı ve MHP İl Başkanlığı gibi kritik görevlerde bulunmuş, ardından MHP’de MYK üyeliğine seçilirmiştir. Başkan Murat Maskar, Bizlerde AKÇADAĞDER Derneği olarak siyasi çalışmalarından Sayın Mesut Samanlı Başkanımıza başarılar diliyoruz dedi.

 
MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı, AKÇADĞDER Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, yönetim kurulu üyelerinin bizler gösterdiği misafir perdeliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Samanlı, Malatya’mızın büyük STK’ları olan AKÇADAĞDER’İN çalışmalarını yakinen takip ediyorum. Gerçekten çok önemli çalışmalarını yaptıklarını hep birlikten görüyoruz dedi.

Başkan Mesut Samanlı, Bizler bu gün burada bir araya gelerek Malatya’mızın sorunların dile getirerek, Yine Türküye gündemini değerlendirdik. 6 Şubat depremleri Malatya’mızda büyük bir yıkım ve hasar olmuştur. Yaşadığımız bu depremde, bizler Malatyalı olarak çok sıkıntı çektik ve zor günler yaşadık. Allah bir daha bu tür deprem ve afetler vermesin inşallah.

Malatya’mızın bir an önce ayağa kalkması için hep birlikten çalışmaylayız ve destek olmalıyız. Belki Malatya’mızda çalışmalar yavaş ve geç çalışmalar olabilir ama bizler sabırlı olmalıyız ve Malatya’mızın yeniden ayağa kalkması için birlik içinde olmalıyız dedi. Devletimiz ve güçlüdür bir an önce iş yerlerinin yapılması için büyük bir çalışma olduğunu biliyorum.

Başkan Samanlı, Depremden dolayı İl dışına giden hemşerilerimizin olduğunu hepimiz biliyoruz ve yine iş yerlerini kaybı eden esnaflarımızda olmuştur. Hayat devam ediyor, mutlaka hepimizde çalışacağız ve Malatya’mıza sahip çıkacağız. Başkan Mesut Samanlı, Büyük bir deprem yaşadık, çok zor bir dönem geçirdik kolayı değildir. İnşallah bir daha bu depremler olmaz.

MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı, AKÇADĞDER Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, yönetim kurulu üyelerin bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum ve dernek çalışmalarından başarılar diliyorum dedi.

Bakmadan Geçme