Akçadağder'den Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Akçadağ Dayanışma Derneği Akçadağ ilçesinde okuyan öğrencileri de unutmuyor. Sosyal Sorumluluk projeleri kapsamında öğrencilere Kırtasiye yardımında bulunuyorlar.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Akçadağ Dayanışma Derneği Akçadağ ilçesinde okuyan öğrencileri de unutmuyor. Sosyal Sorumluluk projeleri kapsamında öğrencilere Kırtasiye yardımında bulunuyorlar.  “ Geleceğimizin teminatı gençlerimize bir destekte Sen çık “ projesi kapsamında Akçadağ İlçesinde Başpınar İlköğretim Okulunu ziyaret ederek okul idareciyle bir süre istişare eden Akçadağ Dayanışma Derneği gönüllere dokunmaya devam ediyor.

 Başkan Murat Maskar” Akçadağ Dayanışma Derneği Başkan yardımcımız İsmail Tutal, Genel Sekreter Tuğba Farımaz ile birlikte Akçadağ Dayanışma Derneği olarak Baspinar İlköğretim Okulunu ziyaret ettik. Okul yöneticilerimizden okulumuz hakkında bilgiler alarak istişare ettik. Yanımızda getirdiğimiz Kırtasiyeleri okul idaresine teslim ederek ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırılmasını sağladık. Geleceğimiz Gençlerin yetiştirilmesi daha iyi şartlarda okuması ve ihtiyaçlarının giderilmesi için yaptığımız projeyle bir nebze de olsa eğitime bizimde katkımız olsun istedik. “

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN