AKÇADAĞDER'den  Başkan Ali Evren'e Ziyaret 

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar Yönetim Kurulu ile Birlikte Ahilik Haftasında Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'i Makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya ESKKK Başkanı TESKOMB Bölge Başkan Vekili Ali Evreni Makamında ziyaret eden Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar beraberinde başkan vekili Ramazan Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri Veysel Özkan ve Abdullah Dalkılıç Esnafların Ahilik haftasını kutladılar.

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar” Ahilik Haftası dolayısıyla Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkamız Sayın Ali Evren’i ziyaret ettik. 

Ahilik, işini en iyi şekilde yapan, hak ve adaletle davranan, hem mesleğinde hem de hayatında dürüstlüğü ön planda tutan bir ahlak anlayışını temsil eder. Bu değerlerin ışığında esnaf ve sanatkârlarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum.

Ticaret ve ekonomide birlik; beraberlik, sevgi ve dürüstlüğü sanatla birleştiren tüm esnaf ve sanatkârlarımızın Ahilik Haftası vesilesiyle, başta Malatya esnafımız olmak üzere tüm esnaf ve sanatkârlarımızın Ahilik Haftası'nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ise AKÇADAĞDER Ailesine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

Başkan Ali Evren” ahilik teşkilatını kuran Ahi Evran’a rahmet diler, AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar ve Yönetim Kuruluna yapmış oldukları bu nazik ziyaretten dolayı esnaf ve sanatkarlarımız adına teşekkür ederim.

 23-26 Eylül tarihleri arasında kutladığımız 37.’nci Ahilik Haftası Kutlu olsun. Ahilik, sadece bir meslek teşkilatı değil, aynı zamanda birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneğidir. “Ey Oğul, eline, diline, beline sahip ol. Kalbini kapını açık tut.” sözü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi, “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.” Sanat ve zanaat, kültürümüzün vazgeçilmez bir parçasıdır.

Bu bağlamda, esnaf ve sanatkârlarımızın, toplumsal dayanışma içinde geleceğin ustalarını yetiştirmeleri büyük önem taşımaktadır. Esnaf ve sanatkârlarımızın bu değerli geleneği yaşatmaya devam etmelerini diliyor, kendilerine bu yolda başarılar diliyorum. “

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN