AKÇADAĞDER'den Anadolu Basın Birliği Derneği'ne Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ettiler. Başkan Murat Maskar, Anadolu Basın Birliği Derneğinin çalışmalarını yakinen takip ediyorum ve takdir ediyorum dedi.

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Maskar, Bizler dernek yönetimimizle birlikte bugün Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk ve yine derneğimizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Bizler Akçadağ Dayanışma Derneği olarak çalışmalarımızın devam ettiğini ve yine değişik projelerimizin olduğunu ve bu yapılacak projelerimizi kısa bir süre içinde hayata geçirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeter ki bizler birlik içinde olalım. Yapacağımız bu çalışmaları yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte başaracağız.

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar, Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ettik ve bu ziyaretlerimiz devam edecektir. Başkan Maskar, Bizler her zaman basınımızın yanındayız, Malatya’mızda güçlü bir basının olduğunu görüyoruz ve takdir ediyoruz.  Bizler dernek olarak zaman zaman basınımızla inşallah bir araya geleceğiz. Özelikle Anadolu Basın Birliği’nin çalışmaları bizleri mutlu ediyor ve bizlerde takdir ediyoruz dedi. Maskar, Anadolu Basın Birliği Derneğine yaptığımız bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Dernek Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Akçadağ Dayanışma Derneğinin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyetlerini dile getiren Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Bizler Anadolu Basın Birliği Derneği Olarak Malatya’mızda bulunan STK’larımıza önem veriyoruz ve yeter ki güzel hizmetler yapsınlar. Başkan Zeki Dağ, Özelikle kısa bir süre içinde güzel çalışmalarına başlayan Akçadağder Dernek Başkanı Murat Maskar Başkanımızı ve yönetim kurulu arkadaşlarını tebrik ediyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya şube Başkanı Zeki Dağ, Derneğimizi ziyaret eden Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar, Yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum. İnşallah güzel hizmetler yaparlar bizlerde her zaman yanlarında olacağımızı burada belirtmek istiyorum. Bizler her zaman Murat Başkanımızın yanında olduk bundan sonrada yanlarında olacağız. Başkan Dağ, Malatya’mızda bulunan STK’lar ve Basın ortak çalışmalıdır. Ülkemizin birliği için mutlaka birlik içinde olmalıyız. Dağ, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum, dernek çalışmalarında başarılar diliyorum dedi..

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN