Akçadağ İlçesi Doğanlar Mahallesi Bu kış Elektriksiz Kalmayacak

Yıllık yatırım planı doğrultusunda gerçekleşen söz konusu yenileme çalışmaları, ilçe sakinlerine bu kış elektrik kesintisi yaşatmayacak.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Fırat EDAŞ, Malatya’nın Akçadağ ilçesi Doğanlar mahallesine bağlı 9 sokakta ve ilçenin farklı noktalarında 550 elektrik direğini yenileyerek, kapalı kablo şebeke yenilemesi ve aydınlatma çalışmasını tamamladı. Yıllık yatırım planı doğrultusunda gerçekleşen söz konusu yenileme çalışmaları, ilçe sakinlerine bu kış elektrik kesintisi yaşatmayacak.

Fırat EDAŞ, müşterilerine kaliteli ve sürekli enerji hizmeti sunmak amacıyla Malatya’nın Akçadağ ilçesi Doğanlar mahallesine bağlı 9 sokakta eski şebekeleri ve aydınlatma direklerini yeniledi. Şebeke nedeniyle kış aylarında elektrikleri kesilen mahalle sakinleri, Fırat EDAŞ’a yenileme çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

550 Aydınlatma Direği ve 20 Bin Metre Kablo Yenilendi

Önceki şebekenin kaliteli ve yeterli enerjiyi sağlayamamasından ötürü Fırat EDAŞ, yıllık yatırım planı doğrultusunda yapılan etüt ve projelendirme çalışmalarına istinaden yenileme çalışmalarını tamamlandı. Çalışmalar kapsamında Malatya İli Akçadağ İlçesi Doğanlar Mahallesi’ne bağlı Saçmalı Sokak, Kızılalan Sokak, Kürtpınar Sokak, Şekilce Sokak, Çayözü Sokak, Demirciler Sokak, Küçükhasanlar Sokak, Develi Sokak ve Çilhüsneler Sokak’ta 550 adet elektrik direği yenilendi, toplamda 20 bin metre (Kapalı Kablo) şebeke yenilenmiş olup, yenilenen elektrik direklerinde aydınlatma çalışması tamamlandı.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

BUNLARA DA BAKIN