AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İnan'dan Malatya'ya Ziyaret

Yoğun Malatya programına Malatya İlçe Gençlik Kolları Başkanlarıyla yaptığı toplantıyla başlayan Eyyüp Kadir İnan, daha sonra Yeşilyurt Gençlik Kolları & Battalgazi Gençlik Kolları İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katılım sağladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Toplantıda AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Salih Tav ve yönetim kurulu üyeleri Başkan İnan'a yaptıkları projelerden çalışmalardan bahsetti. Ardından Yeşilyurt ilçesi Turgut Özal Mahallesi'nde ikamet eden 18'ci yaşına giren Mervenur'un doğum gününü Başkan Eyyüp Kadir İnan, Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav ve yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla kutladı.

'' TEŞKİLATA BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI ''

Türkiye'nin en güçlü gençlik kolları yapılanması olduklarını aktaran İnan, "Bugün Türkiye'nin her bir yanında teşkilatlanmış ve çalışmalarını hız kesmeden sürdüren bir gençlik kollarıdır. İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023, 2053 ve 2071 vizyonu ile çalışmaya devam ediyoruz. Ziyaretimiz keyifli bir şekilde devam ediyor. Malatyalı hemşerilerimize ve gençlerimize 2023'e emin adımlarla ilerledikleri için teşekkür ediyorum'' dedi.

Yeşilyurt Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan İnan '' Yeşilyurt sizlere emanet, emin adımlarla 2023, 2053, 2071'e ilerleyeceksiniz.'' dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN