Ağbaba'dan Baştürk İçin Taziye Mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Malatya önceki dönem il başkanlarından Hüseyin Baştürk'ün vefatının ardından bir taziye mesajı yayınladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Baştürk’ün kararlı tavrı, dik duruşu ve kendine has siyasi üslubuyla her zaman hatırlanacağını kaydetti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Malatya önceki dönem il başkanlarından Hüseyin Baştürk’ün vefatının ardından bir taziye mesajı yayınladı.

Ağbaba , mesajında Baştürk’ün renkli bir kişiliği olduğunu, bunu siyasi ve sosyal hayatına yansıttığını belirterek, sadece Cumhuriyet Halk Partililer değil Malatya’nın tüm çevreleri  tarafından sevilen, sayılan bir kişilik olduğunu aktardı. Kendisiyle birlikte uzun süre siyaset yapmaktan onur duyduğunu kaydeden Ağbaba, “Hüseyin Baştürk iyi bir siyasetçi, iyi bir STK başkanı, iyi bir aile reisi olmuştur” ifadelerini kullandı.

Veli Ağbaba, Hüseyin Baştürk’ün 63 yıllık yaşamına çok önemli işleri sığdırdığını kaydederek ,  SHP İl Başkan vekilliği yapıp, CHP-SHP birleşmesinde aktif rol alan, CHP’de merkez ilçe ve il yönetiminde uzun süre çalıştıktan sonra , İl başkanlığı görevini de layığı ile yapan, Malatya Elektrikçiler Odası Başkanlığı ve  Malatya ESOB Yönetim kurulu üyeliği görevleriyle esnaf camiasının sevgisini kazanan Hüseyin Baştürk’ün vefatı Malatya için önemli bir kayıptır” dedi.

Baştürk’ün kararlı tavrı, dik duruşu ve kendine has siyasi üslubuyla her zaman hatırlanacağını belirten Veli Ağbaba, değerli büyüğüm, abim Hüseyin Baştürk’e Allah’tan Rahmet, ailesine, sevenlerine ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne başsağlığı dileklerimi iletiyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN