Acar Adaylık Başvurusunu Yaptı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya-Yeşilyurt belediyesi ve Malatya Büyükşehir Meclis Üyeliğini yapan Av. Ramazan Acar, görevinden istifa ederek 24 Haziran’daki Milletvekili Aday Adaylığını AK Parti İl binasında basın toplantısı düzenleyerek Açıkladı.

Av Ramazan Acar .13.01.1966 Tarihinde Adıyaman ili Çelikhan ilçesinde doğan Ramazan Acar, İlk, orta ve lise öğrenimimi bu ilçede tamamladı. 1984-1988 tarihleri arası İstanbul Hukuk Fakültesinde lisans öğrenimi tamamladı. 1992 yılından itibaren Malatya barosuna bağlı Serbest Avukatlık görevime devam etmek. 1992 yılından itibaren olmak üzere sırasıyla; Refah Partisi ilçe ve il yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı, Fazilet partisi İl Bşk. Yard. Teşkilatlanma başkanı, Saadet partisinin 2001-2010 tarihleri arası Merkez İlçe başkanlığı ve 2002- Genel seçimlerinde 3. Sıra 2007 genel seçimlerinde 2. Sıra Milletvekili adaylığı görevlerinde bulundu.

2010 yılında kurduğumuz Halkın Sesi Partisinde İl bşk. yrd. Teşkilatlanma Başkanı olarak görev yaptı. 2012 yılında Adalet ve Kalkınma Partisine katıldı. 2014 Yerel seçimlerinde Malatya-Yeşilyurt belediyesi ve Malatya Büyükşehir Meclis Üyeliğini kazandı. Ayrıca Ankara merkezli Doğu ve Güneydoğu kalkınma vakfı Yönetim Kurulu ve Hukukçular Derneği üyesi. Birlik Vakfımızın Malatya il Başkan yardımcısı olarak görev yapmakta.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN