30 Ağustos Zafer Bayramı Oryantiring Yarışması İlimizde Yapıldı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Yönetimi Tarafı'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Konteyner Kent’te depremzede sporcularımızın katılımı ile yapıldı. 

Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Yönetimi Tarafı'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla KoyteynerKent’te depremzede sporcularımızın katılımıyla OryantiringYarışması düzenlendi. 30 Ağustos Zafer Bayramı OryantiringYarışması'na Malatyalı Gençler ve sporseverler büyük ilgi gösterdi.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya il Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN; “Bu yıl 101. yılını kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu'na, biz de sportif etkinliklerle katılıyoruz. Bugün burada sporcularımızın katılımı ile güzel bir Oryantiring  Yarışması  düzenledik. Amacımız Malatyalı Sporcularımızla  beraber bu coşkuyu birlikte yaşamak. 
Gençlerimizin ve depremzede sporcularımızın spora yönelmesi bizi mutlu ediyor.Türkiye Oryantiring Federasyonu Ailesi olarak bizler her zaman hizmete varız. Hep birlikte 6 Şubat Asrın Felaketi olan deprem yaralarını saracağız. Her şey güzelim Ülkemiz için’’. Dedi.

Düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı OryantiringYarışması’nda dereceye giren sporcular, altın madalyalarını ve 30 Ağustos Zafer Bayramı Kupası’nı Koyteyner Kent kaymakamı Sayın Oğuz YİĞİT’e takdim ettiler.

Program  madalya ve Zafer Kupası takdimi ile birlikte pasta kesimi ile son buldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN