2017 Yılında Konukseverlik Ödül  Sahibi Oldu

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Hilton’un en prestijli ödüllerinden Konukseverlikte Mükemmellik Ödülü’nün 2017 yılındaki sahibi, “Kalite Güvencesi”, “Genel Deneyim” ve “ Otel Personelinin Yardımseverliği  ” alanlarındaki üstünlüğüyle DoubleTree by Hilton Malatya oldu.

Malatya, 22 Mart 2018 - Merkezi konumunun yanı sıra pek çok tarihi ve kültürel merkeze yakınlığıyla dikkat çeken ve hava yolu, kara yolu ve demir yolu gibi ulaşım olanaklarının da merkezinde yer alan DoubleTree by Hilton Malatya, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesi otellerinin değerlendirildiği 2017 yılında Konukseverlikte Mükemmellik Ödülü’nün sahibi oldu.

150 Otel Arasında Birinci

DoubleTree by Hilton Malatya Genel Müdürü Abdurrahman Toprak, ödülle ilgili olarak, “Tüm çalışan arkadaşlarımızın katkısı ve emeğiyle bu prestijli ödülü kazandık. Otel misafirlerimizin memnuniyetini üst seviyede tutarken, diğer taraftan marka standartlarımızı ve otelimizin durumunu da en iyi şekilde muhafaza ederek Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki 150 Doubletree by Hilton oteli arasında ‘’Kalitede Mükemmellik Ödülü’nün sahibi olduk ” dedi.

Bölgenin En iyisi

“Kalite Güvencesi”, “Genel Deneyim” ve “Otel Personelinin Yardımseverliği  ” alanlarındaki puanlara göre kazananın belirlendiği ödülün 2017 yılındaki sahibi DoubleTree by Hilton Malatya, eşsiz manzarası, 18 katlı kulesi, ferah ve şık dekore edilmiş 202 odası, 9 toplantı salonu ve 950 m²’lik wellness center’ı ile bölgenin en önemli oteli olarak kabul ediliyor.

DoubleTree by Hilton Hakkında

DoubleTree by Hilton, hızla büyüyen, dünya genelinde 500'den fazla lüks otel ve 117.000’den fazla oda ile, altı kıtadaki metropol şehirler ve tatil bölgelerinde hizmet vermektedir. DoubleTree by Hilton, büyük etkileri olan küçük detaylara dikkat eden, konuklarını sevdikleri sıcak DoubleTree Cookie'leri ile karşılamaktan gurur duyar. DoubleTree by Hilton otelleri, restoranlar ve ‘launge’lar, iş merkezleri ve toplantı ve ziyafet salonları, oda servisi ve sağlık kulübü gibi tesisler ile benzersiz ve kusursuz hizmet olanakları sağlar. Tercih edilen Hilton kanalları aracılığıyla doğrudan rezervasyon yapan Hilton Honors üyeleri, Üyelerin rezervasyon için puan ya da para birleşiminin herhangi bir kombinasyonunu seçebilecekleri esnek bir ödeme planı, başka hiçbir otelde bulunmayan özel üye indirimi, ücretsiz WiFi, dijital check-in ile oda seçimi, bazı lokasyonlarda dijital anahtar imkanı gibi dijital kolaylıklardan faydalanabilirler. Rezervasyon yaptırmak için seyahat edenler doubletree.com'u ziyaret edebilirler. Sosyal medya kullanıcıları facebook.com/doubletree, twitter.com/doubletree ve instagram.com/doubletree adreslerinden bağlantı kurabilirler. Gazeteciler ise news.doubletree.com adresini ziyaret edebilir.

Hilton Hakkında

Hilton (NYSE: HLT), 104 ülkede ve bölgede 800.000'den fazla odaya sahip yaklaşık 4.900 mülkten oluşan 14 dünya standartlarındaki marka portföyüyle lider bir küresel konukseverlik firmasıdır. Hilton, her otelde, her konuğa, her zaman olağanüstü deneyimler sunarak dünyanın en misafirperver şirketi olma misyonunu yerine getirmeye kendini adamıştır. Hilton bünyesinde Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Canopy by Hilton, Curio - A Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites by Hilton, Hilton Garden Inn, Hampton by Hilton, Tru by Hilton, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations bulunuyor. Ayrıca ödüllü müşteri programı HHonors® ‘da Hilton’un bünyesinde bulunmaktadır. Hilton HHonors üyeleri Hilton websitesi üzerinden doğrudan rezervasyon yaparak zamandan ve paradan tasarruf edebilir, çok özel indirim ve ücretsiz Wi-Fi kullanımı gibi avantajlardan faydalanabilir, ücretsiz konaklama için puan biriktirilebilmektedir. Sektörün en iyi uygulaması olan Hilton HHonors mobil aplikasyonu ile check-in işlemleri dijital olarak yapabilmekte, odalar mobil cihazları üzerinden seçilebilmek ve odaya girmek için Dijital Anahtar kullanabilmektedir. Daha fazla bilgi için   newsroom.hilton.com  adresini ziyaret edin ve Hilton ile   Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram ve  YouTube adreslerinden iletişim kurun.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN