15 Temmuz'dan Türk Kızılay'ına Kan Bağışı

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Gençlik Kolları Genel Başkanlığı tarafından pandemi sürecinde azalan kan stoklarına...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Gençlik Kolları Genel Başkanlığı tarafından pandemi sürecinde azalan kan stoklarına katkıda bulunmak üzere, Türk Kızılay’ına, Malatyaspor taraftarlar derneğin inde katılımıyla kan bağışında bulundular.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanlığı hizmet binası önünde gerçekleştirilen Kan bağışına, çok sayıda STK ve vatandaşlar katılım sağladı. 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Gençlik Kolları Genel Başkanı Serkan Can Özbey, Pandemic sürecinde azalan kan stoklarına destek amacıyla Milli irade ocakları olarak kan bağışında bulunduk dedi. Başkan Özbey, Bizleri bu güzel günümüzde yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz dedi. Allah hepinizden razı olsun.

 “15 Temmuz Milli İrade Ocakları Gençlik Kolları Genel Başkanlığı ve Malatya İl Başkanı Seyit Şencan ve yönetimimiz ile Türk Kızılay’ına bir nebzecikte olsa yardımcı olmak adına kan bağışı adı altında bir program düzenlediklerini dile getirdi. Pndemi döneminde Kızılay’ın kan stoklarında ki düşüşü, özveriyle çalışan sağlık çalışanlarını ve hasta yakınlarını çaresiz bırakıyor dedi. Bizler Bugün bu organizasyonu yaparken, kan bağışının ne kadar önemli olduğunu benimsetebilmek ve 10 dakika ayırmamız bir başka hastamızın tüm hayatını kurtarabilir anlayışı ile bu organizasyonu gerçekleştirdik. 

Bu organizasyonda desteklerini esirgemeyen Malatya Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya nezdinde tüm derebeylerine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizleri bu anlamlı günde yalnız bırakmayan STK ve özellikle yerel basınımıza da minnettarız. Biliyoruz ki yüce Türk Milleti bu soruna kayıtsız kalmayacak. Bu gün birlik ve beraberlik günüdür, Tüm hemşerilerimizin kan bağışlamasına katkıda bulunmasın istedi. Bu programımızda bizleri yalnız bırakmayan STK Başkanlarına ve yine Malatyaspor taraftarları olmak üzere herkese teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN