'Yeşilyurt'a Hizmet Etmek Bizim İçin Şereftir'

Bakan Tüfenkci, Yeşilyurt Belediye Personelleriyle Sabah Kahvaltısında Bir Araya Geldi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Bakan Tüfenkci, “Bir Oy Diyerek İhmal Etmeyelim, Herkes Eşini Dostunu Akrabasını Sandığa Getirsin”

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Belediye personelleriyle bir araya geldiği sabah kahvaltısında, “ Bir oy diyerek ihmal etmeyelim, herkesin eşini dostunu ve akrabasını sandığa getirmesini istiyoruz. Bir evet Türkiye’nin kaderini değiştirecektir. Sizin bir oyunuzla Dünya’da, Avrupa’da, Ortadoğu’da ve İslam Coğrafyasında farklı bir Türkiye hayal ediyoruz” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın ev sahipliğinde gerçekleşen sabah kahvaltısına Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Şahin ile Nurettin Yaşar, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti İl Başkan Yardımcıları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri, Yeşilyurt Belediye Birim Müdürleri, Mahalle Muhtarları, personeller ve aileleri katıldı.

“YEŞİLYURT’A HİZMET ETMEK BİZİM İÇİN ŞEREFTİR”

Programın açılış konuşmasını yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 16 Nisan referandumu öncesinde sabah kahvaltısında ağırladıkları Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci başta olmak üzere diğer tüm misafirlere katılım gösterdikleri için teşekkürlerini sundu.

Yeşilyurt İlçesine hizmet etmekten büyük bir onur ve şeref duyduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “ İslam dininde sohbet etmek, bir araya gelmek, istişare etmek, hal hatır etmek ve tebessüm etmenin çok özel bir yeri vardır. Bizlerde ekmeğimizi paylaşmak, güzel sohbetler yapmak ve bir araya gelmek adına bu organizasyonu düzenledik. Başkan Yardımcılarımızla, Meclis Üyelerimizle, Muhtarlarımızla, mahalle sakinlerimiz ve çalışanlarımızla hep birlikte güzel Malatya’mıza ve Yeşilyurt İlçemize en güzel hizmetleri ulaştırmak adına çalışıyoruz. Yeşilyurt’un, değerli hemşerilerimizin her daim emrindeyiz. Yeşilyurt’a hizmet etmek bizim için çok büyük bir şereftir.Bu birlik ve beraberliğimiz hem Malatya’nın hem de Yeşilyurt’un çok daha ileriye noktalara ulaşması için büyük bir fırsattır” diye konuştu.

“ BELEDİYE BAŞKANIMIZ BİRLEŞTİRİCİ VE BÜTÜNLEŞTİRİCİ BİR BAKIŞ AÇISIYLA HİZMET EDİYOR”

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ise, Yeşilyurt Belediyesi Meclis Üyeleri, çalışanları ve mahalle muhtarlarıyla kendilerini bir araya getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkürlerini sundu.

Yalçınkaya, “16 Nisan referandumu çalışmaları içerisinde saha çalışmalarında bizi yalnız bırakmayan, duyarlı ve hassas yaklaşımlarını sürekli bizlere hissettiren, teşkilat bütünlüğünün oluşmasına katkı sunan Yeşilyurt Belediye Başkanımıza bu misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“YEŞİLYURT BELEDİYESİ PERSONELLERİYLE BİR ARAYA GELMENİN ONURUNU YAŞIYORUZ”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, sabah kahvaltısında Yeşilyurt Belediye personelleri ve aileleri ile bir araya gelmekten büyük bir onur duyduklarını söyledi.

Türkiye’nin birlik ve beraberlik ortamına çok fazla ihtiyaç duyduğunu sözlerine ekleyen Ahmet Çakır, “ Belediyecilik çok önemli ve kutsal bir görevdir. Bizler milletimiz için şehrimizin gelişimi için halkımızın refah ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Alt ve üst yapı hizmetleri başta olmak üzere fiziki yatırımlar, sosyal, kültürel ve sportif hizmetlerin en güzelini yapma gayretindeyiz. Takım ruhu çerçevesinde bu hizmetlerimizi halka ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz. Üç yıl gibi kısa bir dönem içerisinde ekip ruhunu yakalayan, kenetlenen, el ele verip kentimize hizmet eden Yeşilyurt Belediyesini tebrik ediyorum. Başkanımızı, Başkan Yardımcılarımızı, Birim Müdürlerimizi ve çok değerli personellerimizi kutluyorum. Daha çok çalışmamızı, halkımıza daha büyük hizmetlerde bulunmayı Rabbim hepimize nasip etsin” diye konuştu.

Ahmet Çakır, Türkiye’nin daha güçlü bir yönetim sistemine ihtiyaç duyduğunu, şu andaki Hükümet yapısından daha güçlü bir yapıyla birlikte Türkiye’nin bütün alanlarda büyük gelişimler sağlayacağını, 16 Nisan’da kurulacak sandıklara herkesin gitmesini ve oyunu kullanmasını isteyerek konuşmasını tamamladı. 

“TÜRKİYE ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLARI BOZACAĞIZ”

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, 16 Nisan referandumuna bir gün kala kendilerini ağırlayan, Yeşilyurt Belediye personelleriyle güzel bir atmosferde bir araya gelmelerine vesile olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkürlerini sundu.

Türkiye üzerin oynanan oyunların bozulması için herkesi oy kullanmaya davet eden Hakan Kahtalı, “ Türkiye’nin kaderinin oylanacağı 16 Nisan seçimlerine bir gün kaldı. Sandıklar kurulacak, tüm vatandaşlarımızın oyunu kullanmasını istiyoruz. İnşallah Türkiye üzerinde oyun kuranların tezgah kuranların bütün oyunlarını bozmak için yarın hep birlikte sandık başında olacağız. AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetlere baktığımız zaman Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden bugüne kadar ki yapılan hizmetlerin en az üç katı büyüklüğündedir. Önümüze çıkartılan tüm engellemeye rağmen milletimizin destekleriyle bu reformları, yenilikleri ve devasa hizmetlerimizi gerçekleştirdik. Ağababaları dışarıda olan, dış destekli terör örgütlerinin tüm saldırılarına rağmen Türkiye yeni ve güçlü bir sistemle inşallah tüm bu zor günleri geride bırakacak, gelişecek ve büyüyecektir.Hep birlikte Türkiye’nin geleceğini oylayacağız, birlik ve beraberliğimizi güçlendireceğiz, bu ülke üzerine oyun kuranların tüm planlarını bozacağız” diye konuştu.

“BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ VE PERSONELLERİ HER TÜRLÜ SAYGIYI HAK EDİYOR”

AK Parti Milletvekili Nurettin Yaşar, Malatya Büyükşehir Belediyesi önderliğinde şehrin gelişimi ve büyümesi için ciddi gayretler gösteren Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyeleri başta olmak üzer diğer ilçe Belediye Başkanları ve personellerinin her türlü saygıyı hak ettiklerini söyledi.

Milletvekili Yaşar, “Yeşilyurt ilçesini yeniden inşa eden, imar eden, bütün yerleşim alanlarının en güzel hizmetleri alması için çalışan Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat başta olmak üzere tüm çalışanlarını tebrik ediyorum. Saygı, sevgi ve itibarın en güzeline sizler layıksınız. Bizim işimiz sizlerin yolunu açmak, sizlerde bu destekler altında faydalı hizmetlerde bulunuyorsunuz. Siyasi iradeyi, yönetim hakkını birleştirip bütünleştirerek Türkiye’nin ve Malatya’nın hizmetine sunan AK Parti felsefesinin mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a selam ve saygılarımı iletiyorum” diye konuştu.

“YEŞİLYURT’UN BÜTÜN ALANLARDA GELİŞİMİ BİZLERİ SEVİNDİRİYOR”

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ise, “Yeşilyurt Belediye Başkanımıza bu güzel programdan dolayı, bizi sizlerle bir araya getirdiği için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bakan Tüfenkci, “Büyüyen Sevdamız Yeşilyurt” diye yola çıktığımızda sizler Yeşilyurt’u büyütme noktasında gerçekten her alanda elinizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyorsunuz. Yeşilyurt’u inşallah bundan sonra da çok daha büyüteceğinize yürekten inanıyorum. Bu gayretlerinizle Yeşilyurt’u Türkiye ve Malatya’da çok farklı bir konuma getireceksiniz” diye konuştu.

Son üç yıllık dönemde Yeşilyurt Belediyesinin tüm yerleşim alanlarında iz bırakacak hizmetlerde bulunduğunu sözlerine ekleyen Bakan Tüfenkci, “ Yeşilyurt’un her meydanında, sokağında ve caddesinde sizlerin emeği ve gayreti var. Muhtarlarımız ve hemşerilerimizle istişare halinde olup  sorunların çözülme safhasında ortaya koyulan çalışma aşkınızı tebrik ediyorum. Yeşilyurt Belediyesinin her kademesinde çalışan personellerimizi kutluyorum” dedi.

“BİR EVET TÜRKİYE’NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Malatya’yı bir bütün olarak gördüklerini ifade eden Bakan Tüfenkci, “ Malatya Büyükşehir Belediyemizin çatısı altında Yeşilyurt, Battalgazi ve diğer ilçe Belediyelerimizle birlikte Malatya’nın büyüyen, bölgede ve Türkiye’de çok farklı bir konuma geleceğine inanıyoruz. Yerel yönetimlerde görevli kıymetli başkanlarımız ve diğer çalışanlarımızın gayretlerinin farkındayız, bunun daha da artmasını bekliyoruz. Sizlerle birlikte bu kutlu davayı sürdürüp Türkiye’yi büyütmek istiyoruz.Biz iş bulalım, aş bulalım, ekmeğimizi büyütelim derdindeyiz.Bunun içinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin gelmesi için çalışıyoruz.Bir yandan terör örgütleriyle mücadele ederken diğer yandan ülkeyi büyütmeye çalışıyoruz.15 Yıllık AK Parti dönemindeki kazanımların daha da arttıracak kapasiteye ve güce sahibiz, bu gücümüzü kırmaya çalışanlara karşı mücadelemiz devam edecek.Türkiye’de artık vesayet odakları, sendikalar ve sermaye değil millet hakim olsun diye bu sistem değişikliğine gidiyoruz.Bir oy diyerek ihmal etmeyelim, herkesin eşini dostunu akrabasını sandığa getirmesini istiyoruz.Türkiye’nin kaderinin değişmesine, ülke tarihinin yeniden yazılacağı bu seçimlerde herkesi katkı sunmaya davet ediyoruz.Bir evet Türkiye’nin kaderini değiştirecek.Sizin bir oyunuzla Dünya’da, Avrupa’da, Ortadoğu’da ve İslam Coğrafyasında farklı bir Türkiye hayal ediyoruz.İnşallah kıymetli hemşerilerimizin bir evetiyle Türkiye bölgede ve Dünyada sözü dinlenen bir ülke konumuna gelecektir” dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci konuşmasından sonra kahvaltı programına katılanlarla sohbet edip, 16 Nisan referandumunun önemi üzerine düşüncelerini paylaştı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN