Muharrem Ayının Bereketi - İHSAN ÇOLAK

Muharrem Ayının Bereketi


Yetimler Kervanı Derneğimiz tarafından Aşure Etkinliği düzenlendi.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

 Muharrem ayının bereketli ay olduğunu unutmamalıyız.

Muharrem ayı bereket ayıdır.

Derneğimiz tarafından Muharrem ayı münasebetiyle yaklaşık 3.000 kişiye aşure dağıtımı yapıldı. Aşure dağıtımında derneğimizin gönül dostları bizleri yalnız bırakmadılar. Gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.

Derneğimiz tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda 3.000 kişiye Aşure dağıtımı yapıldı. Bilindiği üzere Muharrem ayı içerisindeyiz, bu ayın anlamı başkadır ve bereket ayıdır. Aşure ise bu ayla özdeşleşmiş, dini ve kültürel özellikleri içerisinde barındıran önemli bir nokta olarak her yıl çeşitli organizelerle ve bireysel olmak üzere tecrübe edilmektedir.

 Aşurenin ortaya çıkışı ayrı bir husus olsa da bizim için buradaki en dikkat çeken yönü tıpkı aşurenin içeriğinde farklı tahıllar bir araya getirilmektir. Bugünkü hazırlıklarımızı iki elimizin parmaklarını geçmeyecek kadar dernek gönüllülerimizin emeğiyle sunmuş oluyoruz. Bu vesileyle Yetimler Kervanı’nın kapsamında bulunan aileler derneğimize gelerek aşure ikramımıza katıldı. Aşure ikramımıza katılan herkese şükranlarımı sunarım

Yetimler Kervanı her ay 430 yetim ve yoksul aileye yardım yapmaktadır. Yapılan bu yardımları mutlaka hassas bir şekilde takip etmekteyiz ve yapılan bu yardımlar yerini bulmaktadır. Yeter ki derneğimizin gönüllüleri her zaman yanımızda olsun bizlerde gece gündüz demeden yetimlerimize yardım edelim. Gelin bir yetimi ’de siz sevindirin. Bu gün varız yarın yokuz. Zaman geçmeden yardım ellini yetime uzat.

Rabbim Birliğimizi ve Beraberliğimizi Daim Eylesin İnşallah.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
14Eyl

Yetim Çocuklarımız

06Tem
07Haz

Ben Garip Bir Yolcuyum

16Oca
30Ara