Vali Toprak, Şehit Polis Memuru Kaplan'ı Son Yolculuğuna Uğurladı

Akçadağ ilçesi Ortaköy Mahallesinde düzenlenen cenaze törenine de katılan Vali Mustafa Toprak, dün Elazığ Havaalanında görüştüğü şehidin babası Suat Candaş'a ve mahalledeki akrabalarına burada taziyelerini iletti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Tunceli’in Pülümür ilçesinde Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait Skorsky S-70 Blackhawk tipi polis helikopterinin kaza sebebi ile düşmesi sonucu şehit olan Polis Memuru Hasan Yıldırım’ın cenazesinin dün toprağa verilmesinin ardından bu gün de yine aynı kazada şehit olan Polis Memuru Candaş Kaplan düzenlenen cenaze töreni sonrası toprağa verildi.

Akçadağ ilçesi Ortaköy Mahallesinde düzenlenen cenaze törenine de katılan Vali Mustafa Toprak, dün Elazığ Havaalanında görüştüğü şehidin babası Suat Candaş’a ve mahalledeki akrabalarına burada taziyelerini iletti.

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım  Kocaoğlu, 7. Anajet Üs Komutanı Pilot Kur. Alb. Hasan Hüseyin Kanbur, Akçadağ İlçe Kaymakamı Serdar Demirhan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Akçadağ İlçe Belediye Başkanı Ali Kazgan, Hekimhan Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, şehidin yakınları, komşuları, asker ve  polisler ile kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı cenaze töreninde Alevi Dedesi Ali Ekber Karaduman ve İl Müftüsü Ümit Çimen’in okuduğu duanın ve İl Müftüsü Çimen tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından düzenlenen tören sonrası şehidin naşı Mahalle Mezarlığında toprağa verildi.

Şehidin naşının toprağa verilmesinin ardından Vali Toprak, şehidin babasına başsağlığı dileyerek şehidin naşının sarılı olduğu Türk bayrağını ve şehidin fotoğrafını verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN