Vali Haberleri

Vali Haberleri

Vali Ersin Yazıcı’dan Battalgazi İlçesindeki Çiftliklere Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı, çeşitli inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Battalgazi ilçesinde faaliyet gösteren çiftlikleri ziyaret etti.

Vali Ersin Yazıcı Türkiye Kızılay Derneği Malatya İl Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Geleneksel İftar Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, I. Kaynarca Konteyner Kentte, Türkiye Kızılay Derneği Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Ersin Yazıcı’nın Eşinden Şehit Ailelerine Ziyaret

Şehit ailelerini yalnız bırakmayan, ev ziyaretleri ile şehit aileleriyle sık sık bir araya gelen Hanımefendi Hanife Yazıcı, bugünkü programını da yine şehit ailelerine ayırdı.

Vali Ersin Yazıcı 60. Kütüphane Haftası Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, 60. Kütüphane Haftası münasebetiyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlama programına katıldı.

Vali Yazıcı, Dünya Ormancılık Günü Fidan Dağıtım Etkinliğine Katıldı

Vali Ersin Yazıcı “Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası” Kapsamında Fidan Dağıtım Etkinliğine Katıldı.

Vali Ersin Yazıcı 18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yılı ve Şehitleri Anma Günü dolayısı ile Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programa katıldı.

Vali  Yazıcı’dan, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” Mesajı

Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’un “Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? Gömelim gel seni tarihe desem, sığmazsın!” dizelerinde de belirttiği gibi, tarihe sığmayacak kadar eşsiz zaferin 109. yıl dönümünün haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

Vali Eşi Hanife Yazıcı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

 Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar ve Şehit J. Ast. Çvş. Semih Özbey’in ailelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Ersin Yazıcı’nın Katılımıyla Karne Dağıtım Töreni Gerçekleşti

Vali Ersin Yazıcı, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının ilk yarısının sona ermesi nedeniyle, Battalgazi ilçesinde bulunan Orduzu Nadire Dernek İlkokulunda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine katıldı.