Muhtar Adaylarından Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Mustafa Paşa Mahallesi Muhtar adayı Tülin Tosun, Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Güler Görgülü, ve ÇöşnükMahallesi Muhtar Adayı Emrullah Akatay azaları ile Anadolu Basın Birliği Derneği ve Anadolu Gazeteciler derneğine ziyaret...

 

Muhtar Adayı Tülin Tosun ziyarette şu ifadelere yer verdi. Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Büyük Mustafa Paşa Mahallesi sakinlerine hizmet etmek için muhtar adayı olduğunu söyledi. Azaların’da bulunduğu ziyarette, Tülin Tosun Büyük Mustafa Paşa Mahallesi için yapacağı projelerini anlattı. Tülin Tosun, hizmet için azaları ile birlikte yola çıktık. Mahallesindeki sorunlara hakim olduğunu söyleyen Tülin Tosun, sorunların çözüm aşamasında aktif rol oynayacaklarını, mahalle sakinleri için ulaşabildiği bir muhtar olacağını, hizmet etmek için aday olduklarını, yapılmayan işlerin takipçisi olacağını, bayan azaları bulunduğunu, sosyal aktiviteler düzenleyeceklerini de belirtti.

 

Zaviya Mahallesine Muhtar Adayı olan Gülay Görgülü, yeni bir yüz ile değişimin en kalitelisini mahalle sakinlerine sunacağını belirtti. Muhtar Adayı Gülay Görgülü ise: seçilmesi halinde kendisinin ve aza adaylarının iletişim araçlarının 24 saat açık kalacağını söyledi. Zaviye Mahallesinde değişimin en güzelini ve kalitelisini getireceklerini ifade eden Gülay Görgülü, Hizmet kavramının neler olduğu olgusunu çok iyi bilen biri olarak Zaviye Mahallesi sakinlerine hizmetin en kalitelisini getireceğine inancımız tamdır” diye konuştu.

 

Yukarı Çöşnük Mahallesi Muhtar Adayı Olan Emrullah Akatay ise: muhtarlıkla ilgili düşüncelerini ve projelerini AGP. Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kazim Erayabakan ve Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ile paylaştı. Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler kapsamında gerçekleşecek olan muhtarlık seçimlerinde. Battalgazi İlçesi ve Yeşilyurt İlçesi muhtar adayları da yavaş yavaş çalışmalarına başlarken Battalgazi ilçesine bağlı yukarı çöşnükMahalle Muhtar Adayı Emrullah Akatay beraberinde yol arkadaşları ile derneğimize ziyaretlerde bulundu. Sohbet ortamında geçen ziyarette yukarı çöşnük mahallesi gündemiyle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Son günlerde gerçekleştirdiği çalışmalardan bahseden Sağlam, azalarıyla birlikte bir çok güzel projelere imza atacaklarını belirtti. Yukarı çöşnük Mahalle Muhtar Adayı Emrullah Akatay seçim çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada; "Yukarı Çöşnükmahalle muhtar adaylığım sürecinde yaptığımız çalışmalarınyanısıra dernek, kulüp, kurum ve esnaf ziyaretlerimize önem veriyoruz. 

Muhtar Adayları Tülin Tosun, Güler Görgülü, Emrullah Akatay ve aza adayı arkadaşlarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getiren, Zeki Dağ ve Kazim Erayabakan, muhtar adayları ile azalarına hayırlısı olsun, temennisinde bulunarak başarılar dilediler.

 

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ İse: Kadınların seçimlerde ve Malatya’nın genelinde aktif rol almasından mutluluk duyduğunu, kadınların yaptığı her etkinliğin çevresine güzellik kattığını belirterek, başarılar diledi.

 

Anadolu Gazeteciler Platformu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kazim Erayabakan ise: kadınların sosyal alanlarda yer almasından güçlü kadınların çoğalmasından büyük mutluluk duyduğunu anlatarak, başarılar diledi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN