Başkan Geçit, İşçi Kardeşlerimizle Bir ve Beraberiz

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit’in 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sosyal medya hesabında kendi sesiyle yaptığı paylaşım takipçiler tarafından büyük beğeni topladı.  

İşçi ve emekçinin her daim yanında yer alıp, çalışanların alın terinin, hak ve hukukun korunmasına büyük bir özen gösteren Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, sosyal medya hesabında kendi sesiyle yaptığı paylaşımla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü tebrik etti.

Konuşmasında, alın teriyle üreten her bireyin ülke ekonomisine sağladığı katkıların büyük bir anlam ve değer taşıdığını ön plana çıkartan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, “Alın teriyle yetinen, yaptığı işle bir değer üreten, bu üretimle kendisine, ailesine ve ülke ekonomisine fayda sağlayan bireyin hayatı anlamlı ve değerlidir. Bu anlam ve değer yargıları ışığında hareket ederek inancımız ve kültürümüzün hakka ve hukuka ne kadar önem verdiğinin farkında ve bilincinde olarak çalışıyor, çalışmaya devam ediyoruz. Yeşilyurt’un yeniden ayağa kalkması, özlenen eski günlere tekrar kavuşması için gayret eden tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Vatanına milletine ve değerlerine saygılı tüm işçi kardeşlerimin 1 Mayıs emek ve dayanışma gününü tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit’in yaptığı paylaşım sosyal medya hesaplarında büyük ilgi görürken, bir çok takipçi bu konuşmayı paylaştı. Bazı takipçiler paylaşımı beğenip, teşekkür mesajı ilettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN