Keskin, 'Deprem bölgesinde Bağ-Kur primleri ve sosyal güvenceler ötelenmek yerine, hiç alınmasın'

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Işıkhan’dan, Bağ-Kur prim ve sosyal güvencelerin deprem bölgesinde ötelenmek yerine, hiç alınmamasını talep ettiklerini bildirdi. 

Başkan Keskin, Malatya’da istişare toplantısı düzenleyerek sorun ve talepleri dinleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Işıkhan’ teşekkür ederek, sorun ve çözüm önerilerinin yer aldığı talep dosyası arz ettiklerini kaydetti.

MESOB Başkanı Şevket Keskin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da şu ifadeleri kaydetti;  “Malatya ziyaret programında istişare toplantısı düzenleyerek sorun ve taleplerimizi dinleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Işıkhan’a aynı zamanda talep dosyamızı da arz ettik.
İlgisi, yakın diyalogu, güçlü iletişimi ve destekleri için teşekkür ediyoruz. Sayın Vedat Işıkhan bakanımızdan; Esnafın 9 bin prim gün sayısının 7 bin 200 güne indirilmesi, Yıllarca ödenen primi yansıtmayan emekli maaşının arttırılmasını, Bağ-Kur prim ve sosyal güvencelerin deprem bölgesinde ötelenmek yerine, hiç alınmamasını talep ettik.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN