Başkan Hepsen Metin, Rant Odaklı Belediyecilik Anlayışını Yok Edeceğiz

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

        Ocak Partisi 31 Mart Yerel seçimlere güçlü ve iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Yeni Kurulan bir Parti olmasına rağmen kısa zamanda adını duyuran ve seçimlere katılmayı hak eden Ocak Partisi Malatya İl Başkanı Hepsen Metin “Malatya’da ciddi sıkıntılar ve sorunlarla karşı karşıyayız.

           Gerek Büyükşehir gerekse ilçe Belediyelere gösterdiğimiz adaylarla kazandığımız takdirde Malatya’yı yeniden yaşanabilir bir şehir haline  getireceğiz “ dedi.


Malatya’da ciddi sıkıntılar ve sorunlarla karşı karşıyayız. Bu sorunları çözerek Malatya’yı yeniden yaşanabilir bir yer haline getireceğiz. Vatandaşlarımıza eşit hizmet sağlayarak rant odaklı belediyecilik anlayışını yok edeceğiz.

Malatya’nın Sorunlarının çok büyük olduğunu altını çizen Ocak Partisi İl Başkanı Hepsen Metin “trafik, toplu ulaşım, kira, hayat pahalılığı, çarpık kentleşme gibi sorunlarına çözüm bularak Malatya’ da çare olacağız.” dedi

           Ocak Partisi İl Başkanı Hepsen Metin Malatya Büyük Şehir adayımız Mehmet COŞKUN Yeşilyurt Belediye başkan adayımız Sabahat DEMİR ve Battalgazi Belediye başkan adayımız Mihribe Uyan  ÖZKAN diye açıkladı. Saha çalışmalarına başladıklarını belirten Başkan Metin “Biz yeni partiyiz ve güçlüyüz iddialıyız. Partimizin politikasını  kısa zamanda anlatmak için çalışacağız ve halkımızdan destek bekliyoruz “ dedi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN