Güncel

Güncel Haberleri

Malatya İdmanyurdu'nun Yeni Sosyal Tesis Binası Açıldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup’ta Malatya’yı temsil eden Malatya İdmanyurdu, Sıtkı Derme ismini verdiği yeni tesislerinin büyük bir katılımla açılışını yaptı. Açılışa siyasiler ve basın camiası ve çok sayıda davetliler katıldılar.

Gürkan: İtfaiye Teşkilatımızın Göstermiş Olduğu Gayret Takdire Şayan

MalatyaBüyükşehir Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından, 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan  “İtfaiyecilik Haftası”nedeniyle bir dizi etkinlik düzenleniyor.

Vali Aydın Baruş Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Aydın Baruş, beraberinde İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ve Mahalli İdareler Müdürü İsmet Temür ile birlikte Ataköy-Paşaköşkü-Başharık Mahalleleri muhtarlarını ziyaret etti.

MAFSAD’ta Geleneksel Aşure Günü Düzenlendi

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından aşure günü düzenlendi.

Gürkan, Şehrimizde Ulaşımın Güvenli Olması Bizleri Mutlu Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, minibüs, otobüs ve trambüsler de seyahat eden vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti.

Gürkan, Hizmet İçi Eğitim Seminerlerini Çok Önemsiyorum

Türkiye Belediyeler Birliği ve Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla 23 – 27 Eylül 2019 tarihleri arasında "Belediye Akademisi, Malatya İl ve İlçe Belediyeleri Eğitim ve İstişare Programı" açılış toplantısı gerçekleştirildi.

Bölgenin İlk Trafik Parkı’nda Sezonun İlk Eğitimi

Battalgazi Belediyesi yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte Çocuk Trafik Eğitim Park’ındaki eğitim çalışmalarına başladı.

Beydağı Tabiat Parkı Yeni Yüzüyle İlk Konuklarını Ağırladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı nedeniyle Beydağı Tabiat Parkında Aile ve Sosyal İl Müdürlüğüne bağlı Huzurevi sakinleri ile Vefa Konağı sakinlerine Aşure programı düzenledi.

Başkan Dinçer, Annelerimiz Artık Ağlamasın

BBP Malatya Yeşilyurt Merkez ilçe kadın kolları Başkanı Nurcan Dinçer Kadın Kolları Genel Başkanı Meryem Ünsal ile birlik Diyarbakır’daki Annelere destek için hafta sonunu Diyarbakır da geçirdi.

30 Yıllık İçmesuyu Sorunu Çözüme Kavuşuyor

Muhtar Çelebi: “Boğazgören Mahallemizin 30 yıllık su sorunu çözülecek. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum.”

Vali Aydın Baruş Toplu Sünnet Törenine Katıldı

Vali Baruş, Battalgazi Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelerinin çocukları için düzenlenen “Toplu Sünnet Şöleni”ne katıldı.

Belediye Başkanı Cengiz’den Bahçeli’ye Ziyaret

Malatya Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz ve İlçe Başkanı  Mustafa Kılıç, MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’yi  ziyaret etti.

Battalgazi Belediyesi’nden Toplu Sünnet Merasimi

Battalgazi Belediyesi tarafından belediyenin hayır çarşısından faydalanan ihtiyaç sahibi ailelerinin çocukları için “Toplu Sünnet Şöleni” düzenlendi.

Battalgazi Belediyesi  Farkındalık Projeleri İle Dikkat Çekiyor

Tüm Dünyada 169 Ülkede Ve Battalgazi’de Aynı Zamanda Çevre Temizliği Yapıldı.

Başkan Gürkan, Arapgir’lilerle Buluştu

İnsana Dokunan Güzel Hizmetler Yapacağız.

Vali Baruş, İhracatçıları Birliğinin Toplantısına Katıldı

Vali Aydın Baruş, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliğinin Anadolu’da üretimi olan bölgelerde gerçekleştirdiği toplantıya katıldı.

Türbanın Ayaklar Altına Alınmasına Asla Göz Yummayız

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mustafa Gözükara İzmir Foça’da yaşanan skandala kayıtsız kalmadı.

Güder, Sağlık’ta İnsanımızı Bilinçlendirmeye Çalışıyoruz

Battalgazi Belediyesi’nden Kanser Taraması Bilgilendirme Toplantısı.

Toplam 16146 haber.