Yol Haberleri

Yol Haberleri

Başkan Taşkın: Uğraştıran Değil, Ulaştıran Bir Anlayışı Benimsiyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Uluköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen stabilize serimi ve yol bakım çalışmalarını yerinde inceledi.

Nisan Ayında Malatya Havalimanı’nda 74.312 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2024 yılı Nisan ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Vali Ersin Yazıcı, Karayolu Trafik Haftası Etkinlikleri Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı; Karayolu Trafik Haftası kapsamında, Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen “Hayatla Yarışılmaz” temalı programa katıldı.

Malatya’da Karayolu Trafik Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla Malatya Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programa katıldı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Başkan Er, trafik kurallarına uymanın öneminden bahsetti.

 Er, Şehrimizi Ayağa Kaldırmak İçinVar Gücümüzle Gayret Ediyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların konforlu ve güvenli seyahat edebilmeleri adına merkezde ve kırsalda yol açma, onarım, yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Battalgazi, Yeni İmar Yoluyla Değer Kazanıyor

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Orduzu Mahallesi Pınarbaşı Bölgesinde 5 Bin Metrelik Yeni İmar Yolunu Açmasının Ardından Çalışmaların Sonuna Geldi. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın Çalışmaları Yerinde İnceledi.

YHT İstanbul Sivas Seferleri Başlıyor

Başkan Bakar, “Ulaşımın kolay olduğu yerlerde turizmde de ayrıca daha bir canlılık oluyor. Sivas'ta ulaşım ağını her geçen gün daha da güçlü kılan illerden biri olma yolunda. İstanbul-Sivas arası aktarmasız yüksek hızlı tren seferleri şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Turistik Tren İkinci Seferinin İlk Durağı Malatya Oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdesi Turistik Doğu Ekspresine alternatif iki yeni turistik tren, ikinci seferini gerçekleştirdi.

Kimsenin Endişesi Olmasın Bu Hasarların Altından Kalkacağız

Özhaseki, “İyi niyetle yola çıktık. İyi niyetle yola çıkanın en büyük yardımcısının önce Cenab-ı Allah sonra vatandaşımız olduğuna inanıyorum. İnşallah bu hasarların altından da en kısa sürede kalkacağız.”

Battalgazi Belediyesi 40 Sokakta Yol ve Kaldırım Çalışmaları Gerçekleştirdi

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son bir hafta içerisinde yol ve kaldırım çalışmalarına hız verdi. Ekipler, 8 mahallede kaldırım ve yol çalışması gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ihtiyaç duyulan her noktada çalışmalar yapılacağını ifade etti.

Turizm Treni Malatya'da Yöresel Canlı Müzikle Karşılandı

TCDD Ankara- Diyarbakır Turistik tren seferi başladı ve ilk yolcular bu sabah saatlerinde Malatya'ya geldiler.

Mart Ayında Malatya Havalimanı’nda 55.438 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2024 yılı Mart ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Alataş, 31 Mart seçimlerinde hep birlikte yeni bir yola çıkacağız

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt İlçemizi Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız. Yerinde Dönüşüm ve İmar Sorunlarını acilen çözüme kavuşturacağız dedi.