Uçak Haberleri

Uçak Haberleri

2’nci  Ordu İstihkam Alay Komutanı, Albay Mehmet Bahtiyar 19 Mayıs Töreni'nde Sporcularımızı Kucakladı

Malatya 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri ve Kutlamaları Bu Yıl İlimizde  Görkemli ve Coşkulu Bir Şekilde Kutlandı.

Aralık Ayında Malatya Havalimanı’nda 53.391 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2022 yılı Aralık ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Başkan Güder, Hatunsuyu Mahalle Sakinleri İle Buluştu

Battalgazi’de adım atmadık yer çalınmadık kapı bırakmayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, vatandaşlarla kucaklaşmaya ve taleplerini bizzat dinlemeye verdiği önem kapsamında Hatunsuyu mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Kasım Ayında Malatya Havalimanı’nda 55.138 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2022 yılı Kasım ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Eylül Ayında Malatya Havalimanı’nda 59.892 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2022 yılı Eylül ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Malatya Havalimanı’nda Temmuz Ayında 64.710 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2022 yılı Temmuz ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Başkan Alpaslan, 15 Temmuz Ruhunu Bir Kez Daha Hatırlayalım

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Hain FETÖ terör örgütü 15 Temmuz işgal girişimini 35 uçak, 3 savaş gemisi, 37 helikopter, 74 tank, 246 zırhlı araç, 3992 hafif silah ve 8651 askeri personelle gerçekleştirmek istedi.

Mayıs Ayında Malatya Havalimanı’nda 58.868 Yolcu

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2022 yılı Mayıs ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Malatya Havalimanı’nda 46.076 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2022 yılı Nisan ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Mart Ayında Malatya Havalimanı’nda 46.709 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2022 yılı Mart ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Malatya Havalimanı’nda Aralık Ayında, İç Hat Yolcu Trafiği 49.717 Oldu

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2021 yılı Aralık ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Memleketin Tamamını Kucaklayan Bir Parti Olacağız

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç ; Ayrıştıran , Ötekileştiren ve Kendileri Gibi Düşünmeyenleri Hain Gören Bir Anlayış  Değil Memleketin Tamamını  Kucaklayan bir Parti Olacağız..

Gürkan: Zengibar Karakucak Güreşleri Ülke Sporuna Katkı Sağlayacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Darende ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Darende Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivaline katıldı.

Battalgazi’de Köşe Bucak Dezenfekte Ediliyor

Battalgazi’de Covid-19 salgınına karşı hijyen ve dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam eden Battalgazi Belediyesi, Sağlık Bakanlığı’nın yayınladığı koronavirüs haritası üzerine çalışmalarına hız vererek, ilçedeki iş yerlerinde ve okullarda kapsamlı dezenfeksiyon çalışmaları başlattı.

Büyükşehir Belediyesinden Bayır Bucak Türkmenleri’ne Destek

120 Bin TL Değerinde Destek Verdi...

Fatih Erbakan'dan Çok Konuşulacak 'Asgari Ücret' Teklifi

Yeniden Refah lideri Dr. Fatih Erbakan, bir devletin itibarının makam araçları, makam uçakları, saraylar ile değil vatandaşının gelir seviyesi ve yaşam standartlarıyla ölçüldüğünü ifade ederek asgari ücretin en az 3500 TL olması gerektiğini belirtti.

Başkan Alpaslan, 15 Temmuz Ruhunu Anlattı

15 Temmuz Milli İdare Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Hain FETÖ terör örgütü 15 Temmuz işgal girişimini 35 uçak, 3 savaş gemisi, 37 helikopter, 74 tank, 246 zırhlı araç, 3992 hafif silah ve 8651 askeri personelle gerçekleştirmek istedi.

TARSİM’den Adana Turunçgil Üreticileri Birliği Başkanı’na Ziyaret

 TARSİM (Tarım Sigortaları Havuzu), 8 Haziran’da Adana İli Turunçgil Üreticileri Birliği (ADATÜB) Başkanı Remziye Karabucak’ı bahçesinde ziyaret etti.  

Malatya'lı Emircan Kılıçkaya (22) Coronavirisüne Yenik Düştü

Malatya Darende'li İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri son sınıf öğrencisi Emircan Kılıçkaya (22) koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Malatya’da Jandarmanın Başarısı Konuşuluyor

Malatya’nın Battalgazi ilçe Jandarma Komutanlığının iyilik melekleri gönülleri fethetti ; işte devlet-millet kucaklaşması.

66. Darende Geleneksel Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali Düzenlendi

Vali Aydın Baruş, 66. Darende Geleneksel Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivaline katıldı.

Çınar, Devlet Ve Millet İradesi Dışında Hiç Bir Gücü Tanımıyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Demokrasi ve millet iradesinin önünde ne tank, ne tüfek, ne uçak hiç bir engel duramaz.

Şubat Ayında Malatya Havalimanı’nda 58.482 Yolcuya Hizmet Verildi

Malatya Havalimanı’nda 2019 yılı Şubat ayı sonu itibarıyla hizmet verilen yolcu sayısı 125.597’ye, uçak trafiği 895’e ulaştı. Yük trafiği (kargo+posta+bagaj) ise 1.078 ton oldu.

Başkan Gürkan, STK Derneklerini Ziyaret Ediyor

Akdağ, “Toplumu Kucaklayıcı Anlayışınızı Çok Değerli Buluyorum”

Başkan Gürkan, “Herkesi Kucaklayacağız”

Ünverdi, “Kazanan Malatya Olsun”

Gürkan, Biz, Stk’lara Eşit Ölçüde Ve Şehrin Değerleri Olarak Görürüz

Toplumun tüm kesitlerini kucaklayan Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini devam ettiriyor.

Eski Milletvekili Kılıç’tan Rektör Prof. Dr. Karabulut’a Ziyaret

“Malatya’da 7’den 70’e herkesin kucakladığı ve sahiplendiği, bir üniversiteyiz”

Uçak Havalimanına İnemedi!