Sanat Haberleri

Sanat Haberleri

Hekimhan’da Yerel Seçimlerde Bir İlk..

Malatya Hekimhan’da Yerel Seçimlerde Bir İlk. Kadın Belediye Başkan Aday Adayı Var. Türk Halk Sanatçısı Şehriban Kırıcı (CHP) Cumhuriyet Halk Partisi’nden Aday Adayı.

Gürkan, Yerinde Dönüşüm Daire Başkanlığı Kuruyoruz

       Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği  (MESOB)  Başkanı Şevket Keskin, Genel Sekreter Latif Okyay, Oda Başkanlarıyla birlikte Ankara Esnaf Çarşısında incelemelerde bulundu. 

Büyük Usta Nuri Sesigüzel Hayatını Kaybetti

Türk Halk Müziği Sanatçısı, oyuncu büyük usta 86 yaşındaki Nuri Sesigüzel, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Keskin, Deprem Bölgesinde Esnafın Bağ-Kur, Vergi, Sigorta, İnternet, Elektrik ve Doğalgaz Paraları Alınmasın

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, deprem bölgesindeki esnaf ve sanatkarlardan devletin Bağ-Kur, vergi, sigorta, internet, elektrik ve doğalgaz ücretlerinin almaması gerektiğini söyledi.

Keskin, Esnaftan 1 Yıl Süreyle Kayıt ve Aidat Alınmaması Talep Edildi

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, yaşanan büyük depremlerde esnafların hem evini, hem de işyerini kaybederek, aynı anda iki mağduriyeti birlikte yaşadığını bildirerek, sorunların çözümü için her alanda çözüm üretilmeye ve girişimlerde bulunulmaya devam edildiğini açıkladı.

Keskin’den Kayısı Üreticileri İçin İlaç Temin Edilmesi Çağrısı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya ekonomisinin lokomotifi olan ve Türkiye’nin ise dünyada ihracatında söz sahibi olduğu kayısının ilkbahar ilaçlaması için devletin ve tarım ilacı şirketlerinin Malatyalı çiftçiye depremden dolayı yardımcı olması ve bu konuda bir organizasyon yapılması gerektiği çağrısında bulundu.

Keskin, Sivas Caddesi İle Sıtmapınarı Arası Yıkılarak Malatya Çarşısı Olarak Düzenlenmeli

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya il merkezinin depremde büyük zarar gördüğünü belirterek, Sivas Caddesi ile Sıtmapınarı arasındaki tüm işyeri ve binalar yıkılarak bu bölge en fazla 2 katlı yapıları geçmemek kaydıyla özel olarak Malatya Çarşısı olarak düzenlenmeli önerisinde bulundu.

Esnaf Teşkilatları Tek Yürek Oldu

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya ile birlikte depremden etkilenen 10 il için Türkiye genelindeki tüm esnaf teşkilatlarının harekete geçtiğini belirterek, “Esnafımız Türkiye için tek yürek olmuştur” dedi.

Sanat Eseri Kayısılı Pastalar Ödüllendirildi

‘Kadınlar Yarışıyor’ Projesi Kapsamında Düzenlenen ‘Kayısılı Pastam’ Yarışmasının Ödülleri Dağıtıldı.

Malatya ESKKK Genel Kurulu Yapıldı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin (ESKKK) seçimli genel kurulu gerçekleştirildi ve tek liste ile mevcut başkan Ali Evren başkanlığındaki yönetim kurulu seçildi.

Uğur Bulut MAFSAD’ın Misafiri Oldu

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD, TRT Gümüşhane Muhabiri ve Fotoğrafçı Uğur Bulut’u konuk etti.

Keskin, Bizim Derdimiz Malatya’nın Bir Adım Daha İleri Gitmesidir

Malatya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Celal Şerefhanlı, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

Keskin, Bu Şart Ve İmkanlarla Esnaflık Yapmak Ateşten Gömleğe Dönüştü

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnaf ve sanatkarları ziyaret ederek, talep ve sorunlarını dinledi.

Keskin’den MHP İl Başkanı Gök’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığına atanan Gökhan Gök’ü ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Görev Değişimi

Tıp, Sanat Tasarım ve Mimarlık ile Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültelerinde Dekan Atamaları.

3.Unutulmayan Şarkılar ve Türküler Konserine Sanatseverler Büyük İlgi Gösterdi

Yeşilyurt Belediyesi, Yeşilyurt Kent Konseyi ve Yeşilyurt Kültür, Sanat ve Musiki Derneği tarafından düzenlenen ‘Unutulmayan Şarkılar ve Türküler’ konserine sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

Malatya “Altın Eller Geleneksel El Sanatları” Festivalinin Açılışı Yapıldı

İlimizi ulusal boyutta etkin bir şekilde kültürel ve sanatsal yönden tanıtmak, geleneksel el sanatlarının değerini koruyarak gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ile 23-24-25 Aralık 2022 tarihleri arasında Malatya Park AVM’de düzenlenecek olan “Malatya Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivalinin” açılışı yapıldı.

Malatya Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali Açışı Gerçekleştirildi

Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya Park AVM’de düzenlenen ‘Malatya Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali’ açılışı gerçekleştirildi.

Keskin, Sigorta Şirketleri Neredeyse Milletin Malına Ortak Olacak Durumda

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, kasko ve sigorta fiyat tarifelerinin son 1 yıl içinde neredeyse yüzde 300 oranında artış gösterdiğini belirterek, “Denetim ve kontrolle yükümlü kurumlar kapatılsa aylarca kimse fark etmez, çünkü ortada yoklar” dedi.

Başkan Çınar, Çocuklarımızı Mevlana Ruhuyla Büyütelim

Yeşilyurt Belediyesi Esma Biltaci Kültür Ve Sanat Merkezi Erdem Okulu Öğrencilerinden Mevlana Haftasına Yakışan Etkinlik!

Keskin, Esnafınızdan Alışveriş Yapın, Paranız Malatya’da Kalsın, Memleketimiz Büyüsün

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, herkesi esnaf ve sanatkardan alışveriş yapmaya davet etti.

Başkan Keskin’den Esnaf Ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnaf ziyaretinde bulundu.

Malatya STK’ları Arasında Ayrım Yok, Hepimiz Biriz

Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın ve Tarım Platformu yönetimi ve Üyeleri Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'e yaptığı ziyarette, yeniden TESK Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesinden dolay tebrik ederek başarılar dilediler.

Battalgazi Belediyesi’nden Ödüllü Resim Yarışması

Her yıl düzenlediği yarışmalar ile edebiyat ve sanat dünyasına yeni yetenekler kazandırmaya devam eden Battalgazi Belediyesi, Türkiye’nin aydınlık yarınları gençlerin içindeki sevgi, şefkat ve merhamet duygusunu görsel olarak ifade etmesini sağlamak amacıyla Sevgi, Şefkat ve Merhamet temalı “Liseler Arası Ödüllü Resim Yarışması”nın startını verdi.

Keskin, Atatürk’ün Liderliği Bugünde Milletimiz İçin Işık Olmaya Devam Etmektedir

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. Yıldönümünde yayınladığı mesaj da, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84. yıldönümünde saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz.” Dedi.