Panel Haberleri

Panel Haberleri

Başkan Sadıkoğlu, Aile Şirketlerinin Sürdürülebilirliği Kurumsallıktan Geçiyor

“Neden Kurumsal Yönetim?” konulu panelde konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Aile şirketlerinin kurumsallaşma kavramını fazlasıyla önemsemesi gerekiyor” dedi.

Gürkan, Değişim Ve Dönüşüme Ayak Uydurmayan Sektörler Kapanmak Durumunda Kalır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kültür A.Ş tarafından organize edilen ve Elektrikli ve Hibrit Araçlar Derneği (TEHAD) ile Malatya Akaryakıtçılar Derneği (MADER) işbirliğiyle ‘Elektrikli ve Hibrit Araç Teknolojileri’ paneline katıldı.

Malatya Kent Konseyi Coğrafyamızın Manevi Mimarlarını Tanıtmaya Devam Ediyor

Malatya Kent Konseyi Tarih ve Kültür Mirası Çalışma Grubu organizasyonu, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi işbirliğinde “Gelin Tanış Olalım Yunus Emre Paneli ve Tasavvuf Musikisi Dinletisi” programı düzenlendi.

MTSO’da Kadına Yönelik Şiddet Ve Mobbing Paneli

25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü kapsamında düzenlenen programda konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu “Yılın sadece ilk 10 ayında toplam 215 kadın cinayeti kayıtlara geçti.

Battalgazi Belediyesi Tarafından ‘Ahmet Kekeç Paneli’ Düzenlendi

Battalgazi Belediyesi tarafından ölümünün yıldönümünde Gazeteci Yazar Ahmet Kekeç paneli düzenlendi.

Başkan Açık, Sürdürülebilir Ekonomi Kadının Güçlenmesiyle Mümkün

Elazığ İş Kadınları Derneği (ELİKAD), Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki kadın girişimcilerin yaşadıkları sorunları, Dünya Kadınlar Günü’nde düzenlediği panelde tüm yönleriyle ele aldı.

Yeşilyurt Belediyesi’nden “28 Şubat’ı Nasıl Anlamalıyız?” Paneli

“28 Şubat’ı Unutmadık, Unutturmayacağız”...

Kuru Kayısı Ve Tarım Sektörü Konulu E-Panel 15 Aralık’ta

MTÜ’den “Malatya’da Tarımsal Faaliyetler & Kayısı Ticaretinde Son Gelişmeler ” Konulu E-Çalıştay.

Covid-19 Pandemisi Ve Aşı Süreci İçin Güncel Yaklaşımlar Konulu E-Panel Yapıldı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından  “Covid-19 Pandemisi ve Aşı Süreci İçin Güncel Yaklaşımlar” konulu e-panel düzenlendi.

Covid-19 Pandemisi Ve Aşı Süreci” Konulu E-Panel

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından  “Covid-19 Pandemisi ve Aşı Süreci İçin Güncel Yaklaşımlar” konulu e-panel düzenleniyor.

Güzel Sanatlar Ve Telif Hakları Konulu Panel

Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü’nün destekleri ile Türkiye Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (GESAM) tarafından Türkiye genelinde düzenlenen “Büyükşehir-Gündem: Güzel Sanatlar Ve Telif Hakları” konulu etkinliğin 19. su Malatya’da düzenlenecek.

24 Ocak Depremi Ve Öneriler" Konulu Panel Gerçekleştirildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Kent Konseyi işbirliğiyle Kongre ve Kültür Merkezinde "24 Ocak Depremi ve Öneriler" konulu panel düzenlendi.

İnsan Hakları Konulu Panel Gerçekleştirildi

10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya Barosu ve Malatya Kent Konseyi işbirliğinde “İnsan Hakları” konulu bir panel düzenlendi.

Fırat Havzası Tüm Yönleriyle Panelde Ele Alındı

“Doğal-Kültürel Miras Zengini Yukarı-Aşağı Fırat Havzasının Ortak Değerlendirilmesi” üst başlığında düzenlenen Tarihi Kentler Birliği (TKB) Malatya Bölge Toplantısı kapsamında panel düzenlendi.

Kişisel Verilen Korunmasına Yönelik Panel’in 22.si Malatya’da Düzenlendi

Malatya’da, Kişisel Verileri Koruma Kurumu'nca (KVKK), kişisel verilen korunmasına yönelik panel düzenlendi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde Öğretmenler Günü Paneli

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde Öğretmenler Günü nedeniyle “2023 Vizyonunda Öğretmen ve Eğitim” konulu bir panel düzenlendi.

‘Malatya’nın 917. Fethi Yıldönümü’ Konulu Panel Gerçekleştirildi

10. Uluslararası Kervansaray Buluşması kapsamında ‘Malatya’nın 917. Fethi Yıldönümü’ konulu panel gerçekleştirildi.

2023’e Doğru Yeni Türkiye’ Konulu Panel

Yeşilyurt Belediyesi ile Milli Türk Talebeler Birliği Malatya Şubesi, ‘2023’e Doğru Yeni Türkiye’ konulu panel düzenleyecek.

Özal'ı Sevenler Ankara'da Kongre Salonuna Sığmadı

8.Cumhurbaşkanı Merhum TURGUT ÖZAL ölümünün 25. yılında çok yoğun bir katılımla Ankara'da bir panelle anıldı.

Malatya Türkiye’nin Öncü Belediyelerinden Biri

Bakanlık yetkililerinin yanı sıra birçok bilim adamının katıldığı panelde, Türkiye ve Malatya’nın deprem risk bilgileri verilerek, yapılan ve yapılması gereken çalışmalar anlatıldı.

Depremsellik ve Güvenli Kent Planlaması’ Paneli

Malatya Büyükşehir Belediyesi gündemdeki konular ile ilgili olarak vatandaşları bilgilendirmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Medine Vesikası’nın Referansı Kur’an’dır

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen Medine Dönemi Siyer Dersleri’nin 6’ncısı panel olarak gerçekleştirildi.

‘Medine Vesikası’ Paneli

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen Medine Dönemi Siyer Dersleri’nin 6’ncısı panel olarak gerçekleştirilecek.

Eskimeyen İki Kurum: Aile ve Din

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi ile İl Müftülüğü işbirliğinde “Tüm Zamanlarda Yıkılmayan En Sağlam Kale Aile” paneli düzenlendi.

Vali Toprak, Turgut Özal’ı Anlamak Konulu Panele Katıldı

8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ı “Vefatının 24.Yılında Turgut Özal’ı Anlamak” adlı panele dinleyici olarak katıldı.

Büyükşehir Belediyesi, Merhum Özal’ı Panelle Andı...

Halkın Devlet İçin Değil, Devletin Halk İçin Olduğunu Ortaya Koydu