Oldu Haberleri

Oldu Haberleri

Başkan Budan, Dernek Çalışmalarımız Devam Ediyor

HİMYAÇDER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, Dernek çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Dernek 20204 yılında yapılacak bazı çalışmalarımızın ve yine çok önemli projelerimizin olduğundan dolayı ve çalışmalar hakkında, Dernek Genel Başkan Yardımcısı Zeki Dağ’la bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde “Turgut Özallı Yıllar” Konferansı Düzenlendi

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde 8. Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal’ın 31. ölüm yıldönümü nedeniyle Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in konuşmacı olduğu “Turgut Özallı Yıllar” konferansı düzenlendi.

Sınav Adaylarında Bahar Rehavetine Dikkat!

Eğitim Danışmanı Barış Balcı, baharın gelişinin insanın enerjisine ve ruhuna olumlu yansımaları olduğunu, ancak bu enerjiyi doğru yere kanalize etmek gerektiğini söyledi.

Malatya İl ve İlçe Seçim Sonuçları

31 Mart Yerel seçimleri tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya'da da yapıldı. Fazla farkların olmadığı, katılımın düştüğü seçimlerde Doğanşehir ve Yazıhan Belediye Başkanlığını CHP'ye kaptırdı.

Gezer, Malatya’yı 5 Yılda Bölgenin Cazibe Merkezi Yapacağız

Malatya Büyükşehir Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer Malatyalıların umudu oldu.

Kültür Mirası Okulu’nda Malatya'da Eğitim Tarihi Ele Alındı

Malatya Kent Konseyi Kültür Mirası Okulu eğitimlerine devam ediyor. Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda yapılan dördüncü dersin konuğu Tarihçi-Yazar Orhan Tuğrulca oldu. Tuğrulca, “Malatya’da Eğitim Tarihi ve Cumhuriyete Geçiş Döneminde Karşılaştırmalı Değerlendirmeler” hakkında bilgi verdi. 

Dönmezer, Halk, Siyasetçilerin Kullandığı Dilden Tiksinmiş Durumda

Adayların birbirlerinin düşmanı değil, rakibi olduklarını ifade eden HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, halkın, siyasetçilerin kullandığı dilden dolayı hem siyasete ve siyasetçiye güveninin kalmadığını belirterek, siyasetçilerin söylemlerine ve eylemlerine dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Yıldırım, Şehri Enkaza Dönüştüren Zihniyetin Değişmesidir

Bu iletideki ekler güvenliğiniz için engellendi. Bu iletinin güvenli olduğundan eminseniz, eklere erişmek için iletiyi Gereksiz değil olarak işaret olabilirsiniz.

Doğanşehir'de yağmur suları sel getirdi, Belediye ekipleri seferber oldu

Doğanşehir'de sağanak yağış belediye ekiplerini alarm durumuna geçirdi. Doğanşehir Belediye ekipleri yağıştan etkilenen mahallelerde mağduriyetleri gidermek için mücadele ediyorlar.