İran Haberleri

İran Haberleri

Başkan Sülük, Hizmetkâr Olmaktan Şeref Duyuyoruz

Mart ayının 31'inde gerçekleşecek olan Yerel seçimler'e sayılı günler kala, Pütürge İlçesini 5 yılda hizmetleriyle kalkındıran, halk arasında HİZMET ADAMI diye nitelendirilen, Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Mikail Sülük, yoğun bir şekilde ziyaret programları gerçekleştirmeye ve vatandaş ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi 500 Araç Ve 1300 Personelle Sahada

2 Şubat Perşembe günü akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışından dolayı Malatya genelinde 530 mahallenin yolu kapanırken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri 500 araç ve 1300 personelle yolların biran önce açılması için çalışmalarına başladı.

Akrobasi, İlizyonist Ve Merak Uyandıran Gösteriler Yoğun İlgi Gördü

Yeşilyurt’un Mutlu Çocukları ‘Yetenek Sirkiniz Cambaz Mihtat’ Gösterisinde Doyasıya Eğlendi.

Ağbaba, Doğanşehir Cezaevi Kaderine Terk Edildi

Yapımına 2016 yılında başlanan ve 2021 yılında tamamlanacağı açıklanan Doğanşehir Cezaevi kaderine terk edildi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Ülkenin bu zor döneminde milyonlarca liranın çarçur edilmesi kabul edilemez” dedi.

Başkan Güder, Üniversite Öğrencileriyle “Buğday Tanesi” Filmini İzledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, KYK Yurtlarında kalan üniversite öğrencileriyle birlikte engelli bir birey olan AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram'ın hayat hikayesini konu alarak beyaz perdeye aktarılan ve gişe rekorları kıran "Buğday Tanesi" sinema filmini izledi.

El Ele Güvenli Geleceğe Projesi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen “Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF)” kapsamında yeni eğitim öğretim yılında İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Üniversitesine kayıt yaptıran öğrenciler Şehirlerarası Otobüs Terminalinde (Maşti) ve Tren Garında karışılandı.

Başkan Gürkan, Ekiplerimiz Kırsalda Hizmet Destanları Yazıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Yazıhan İlçesi Erecek Mahallesinde yapılan hizmet ve yatırımları yerinde inceleyerek, hizmetleri ilçelere ulaştıran personellerle bir araya geldi.

Gedik Mahallemizi Yeni Yatırımlarımızla Güzelleştiriyoruz

Başkan Çınar, Gedik Mahallesinin Yaşam Seviyesini Artıran Yatırımları İnceledi.

Başkan Karaman'dan Aşure Günü Kutlama Mesajı

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karman, Peygamber efendimiz (S.A.V.)’in Allah’ın ayı olarak işaret ettiği Muharrem Ayı'nı idrak ediyoruz. İçerisinde Aşure gününü de barındıran bu mübarek ayda günahlardan uzaklaşmalı, ibadetlerle yüce yardana yaklaşmalıyız.

Mahallelerimizin Prestijini Artıran Yatırımlara Ağırlık Veriyoruz

Başkan Çınar, Bostanbaşı Mahallesindeki Değişim Ve Dönüşüm Yatırımlarını İnceledi.

Gürkan’dan Hicri Yıl Ve Muharrem Ayı Mesajı

Hicri Yılbaşının başlaması ve içerisinde birçok ilahi olayı içinde barındıran Muharrem Ayına girmenin huzur ve sevincini yaşıyoruz.

Haziran Ayı FKA Yönetim Kurulu Toplantısı Bingöl’de Düzenlendi

Fırat Kalkınma Ajansı 2022 yılı Haziran ayı Bölge Toplantısı Bingöl’de gerçekleştirildi.

24 Haziran’dan İtibaren Ekmek 4 TL Oldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TSO) Oğuzhan Sadıkoğlu, beraberinde TSO Yönetim Kurulu ile birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek, yeni dönem görevinde başarılar dilediler.

Tüfenkci'den Yapımı Tamamlanan Battalgazi Devlet Hastanesine Ziyaret

Malatya’da yapımı tamamlanan Battalgazi Devlet Hastanesi 22 Haziran çarşamba günü hizmet vermeye başlıyor. Hastaneyi ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, yeni hastanenin Malatyalılara hayırlı olmasını diledi. 

Başkan Güder’den Örnek Babalar Günü Buluşması

Battalgazi Belediyesi, 19 Haziran Babalar Günü dolayısıyla örnek bir buluşma etkinliğine imza attı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, düzenlenen etkinlikte Battalgazi Belediyesi’nde uzun yıllar çalışarak emekli olan personellerle bir araya geldi ve Babalar Günü’nü kutladı.

Battalgazi Belediyesi’nden Çocuklara Özel Yaz Spor Okulu

Battalgazi Belediyesi tarafından 7-15 yaş grubu çocukların kültürel açıdan daha donanımlı hale gelmeleri, spor yapmaları ve sosyal aktivitelere katılarak yaz ayını verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla 25 Haziran tarihinde Sosyal Yaşam Merkezi’nde kapılarını aralayacak olan Yaz Spor Okulları’nda kayıt süreci devam ediyor.

400 Genç Eğitim Ve Etkinlik Kampını Başarı İle Tamamladı

Gençlik ve Eğitim Derneği’nin organizesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleri ile 20-23 Mayıs 2022 Manisa Kırkağaç Kadınlar Kampı ve 10 – 13 Haziran 2022 Mersin Silifke Erkekler Kampını başarı ile gerçekleştirdiler.

Festivalimiz, Malatya Ve Yeşilyurt’a Çok Yakışacak

27.Yeşilyurt Kültür, Spor Ve Kiraz Festivali 23 İle 26 Haziran Günleri Arasında Gerçekleştirilecek.

Oryantiring Aday Hakem Kursu Malatya'da Başarı İle Gerçekleşti

11 -12 Haziran 2022 Malatya ilinde düzenlenen Türkiye Oryantiring Federasyonu Aday Hakem Kursu Gençlik Spor İl Müdürlüğü çok amaçlı spor salonunda yapıldı.

Başkan Böke, Muhasebe Mesleği Yasal Statüsüne Kavuşmuştur

33 yıl önce 13 Haziran 1989 tarihinde 20194 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 3568 sayılı Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanunu ile Muhasebe Mesleği yasal statüsüne kavuşmuştur.

Başkan Karaman, Malatya’da Gücümüze Güç Katıyoruz

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Büyük Birlik Partisi Eski İl Başkanı Sedat Alataş, Kadın Kolları İl Başkanı Aysun Avcu,  Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz, Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap  Daşkıran, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Gazetecilerle bugün parti binasında kahvaltıda bir araya geldiler.

5 Haziran Dünya Çevre Gününe Yakışan Bir Yarışma

Yeşilyurt Belediyesinin Destekleriyle Düzenlenen Liselerarası ‘Çevre Bilinci Ve Sıfır Atık’ Bilgi Yarışmasında Ödüller Dağıtıldı.

Vali Şahin’e “Dünya Çevre Günü” Ziyareti

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla 1-7 Haziran haftasında kutlanması kararlaştırılan “Türkiye Çevre Haftası” ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Laloğlu, kurum çalışanlarıyla birlikte Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Davutoğlu Malatya’ya Geliyor…

 Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 9-10 Haziran tarihlerinde Malatya’yı ziyaret edeceği bildirildi.

Başkan Koçak’dan, Ramazan Bayramı Mesajı

Ankara Pütürgeliler Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, bayramların bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan özel günler olduğunu söyledi.

Kaliteli Ulaşım İçin Battalgazi’ye 325 Milyonluk Dev Yatırım

Hayata geçirdiği 325 milyonluk yatırım ile Battalgazi’ye ulaşım yatırımlarında altın yılını yaşatmayı başaran Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, havaların ısınmasıyla birlikte çalışma temposunu iyice arttıran Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Fırat Mahallesindeki çalışmalarını yerinde inceledi.