Inönü Üniversitesi Haberleri

Inönü Üniversitesi Haberleri

İnönü Üniversitesi Akademik Ödül Töreni Gerçekleştirildi

İnönü Üniversitesi bünyesinde görev yapan başarılı akademik personele ödülleri Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen törenle verildi.

Malatya - Elazığ Arası Yolda Çalışmalara Başlandı

Malatya - Elazığ Devlet Yolunun Havaalanı Kavşağı ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi arasındaki 22 Kilometrelik Yolun Bakım, Onarım, Çevre Düzenlemesi ve Sıcak Asfaltlama İşine Yeni Yılla Beraber Başlandı.

Başkan Güder’den Dekan Şimşek’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına atanan Prof.Dr.Neslihan Şimşek’e “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirerek, yeni görevinin kendisine ve Malatya'ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Gürkan: Her Zaman Kıbrıs Halkıyla Beraber Olduk

İnönü Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı açılış töreni kapsamında düzenlenecek olan  ‘Doğu Akdeniz’deki Gelişmeler Çerçevesinde Mavi Vatan Kıbrıs’ konulu konferans programına katılmak üzere Malatya’ya gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Hareket İlaçtır İsimli Söyleşi Programı Gerçekleştirildi

İnönü Üniversitesi ve Malatya İl Jandarma Komutanlığı arasında yapılan protokol kapsamında; Spor Bilimleri Fakültesinde “Hareket İlaçtır” isimli söyleşi programı gerçekleştirildi.

İnönü Üniversitesi Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi'nde

Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi'nde yer aldı.

Su Sporları Etkinliği Programı Düzenlendi

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Malatya İl Jandarma Komutanlığı ortak protokolü kapsamında Kale İlçesi Karakaya Baraj gölünde su sporları etkinlikleri gerçekleştirildi.

El Ele Güvenli Geleceğe Projesi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen “Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF)” kapsamında yeni eğitim öğretim yılında İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Üniversitesine kayıt yaptıran öğrenciler Şehirlerarası Otobüs Terminalinde (Maşti) ve Tren Garında karışılandı.

Vali Şahin, Başdemir, Ortaokulu Temel Atma Törenine Katıldı

Hayırsever iş insanı Mustafa Başdemir tarafından, İnönü Üniversitesi yerleşkesi içerisinde yaptırılacak olan Adnan Başdemir Ortaokulu için temel atma töreni düzenlendi.

Uluslararası Güvenlik Kongresi Düzenlendi

Uluslararası Güvenlik Kongresi, İnönü Üniversitesi İNUSAM (İnönü Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi), INTPOLSEC (Uluslararası Politika ve Güvenlik Çalışmaları Derneği), International Journal of Politics and Security işbirliği ile İnönü Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlendi.

Muharrem Zeyno Futbol Turnuvası Şampiyonu İnönü Üniversitesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Muharrem Zeyno Futbol ve Mehmet Aslan Voleybol turnuvası sona erdi.

İnönü Üniversitesinde Lojistik Çalıştayı Düzenlendi

Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesinin katkıları ve ev sahipliğinde Kongre ve Kültür Merkezinde “Malatya’da Lojistik Çalıştayı” düzenlendi.

İnönü Üniversitesinde Mezuniyet Sevinci

İnönü Üniversitesi'nde 2021- 2022 Akademik Yılı 6000 öğrencinin mezun olduğu Mezuniyet Töreni büyük bir coşku ile kutlandı.

Başkan Gürkan, Güzel Bakan Güzel Görür

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile İnönü Üniversitesi işbirliğinde, Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü ve Eğitim Fakültesi Resim Bölümü Yüksek Lisans Öğrencileri tarafından düzenlenen ‘İşler Nasıl Karma Sergisi’, Taşhoran Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı.

Löseminin İlacı Sevgi Ve Moraldir

Başkan Çınar, İnönü Üniversitesindeki Lösemi İçin Farkındalık Yürüyüşüne Katıldı.

Prof. Dr. Hasan Pekdemir, Ramazan Bayramı Nedeni İle Bir Bayram Mesajı Yayınladı

İnönü Üniversitesi Kardiyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Pekdemir, Ramazan Bayramımın Milletimize , Ülkemize ve Tüm İnsanlığa Hayırlar Getirmesini Dilerim.

Malatya Renkleniyor” Protokolü İmzalandı

Büyükşehir Belediyesi İle İnönü Üniversitesi Arasında “Malatya Renkleniyor” Protokolü İmzalandı.

Başkan Güder, Uluslararası Öğrencilerle Sahur Yaptı

Gençler ve öğrencilerle her platformda bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, dünyanın birçok Müslüman ülkesinden gelerek İnönü Üniversitesi’nde okuyan Uluslararası öğrenciler ile birlikte sahur yaptı. Öğrencilere kendi elleriyle menemen yapan Başkan Güder, menemen konusundaki maharetini gösterdi.

Başkan Güder, Öğrenciler İle İftarda Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Ramazan Ayı İftar Programı” kapsamında İnönü Üniversitesi’nde eğitim gören öğrenciler ile iftar programında bir araya geldi.

Başkan Canbay’dan Rektör Kızılay’a Ziyaret

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, İl Başkan Yardımcıları ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay Bey'e nezaket ziyaretinde bulundular.

Başkan Güder, Geleceğin Hukukçularıyla Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi bünyesinde düzenlenen söyleşi programında öğrencilerle bir araya geldi.

İnönü Genç Temalılar Su İsrafına Farkındalık Oluşturdular

Malatya İnönü Üniversitesi Genç TEMA topluluğu Dünya Su Gününde, Malatya Hanzade Konağıyla gerçekleştirdikleri ortak etkinlikte Su israfına farkındalık oluşturdular.

İnönü Üniversitesinde Nevruz Bayramı Kutlandı

Vali Aydın Baruş, İnönü Üniversitesi ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nün ortak organizasyonu ile İnönü Üniversitesinde gerçekleştirilen Nevruz Bayramı kutlama etkinliğine katıldı.

Ağbaba; Binlerce İşçimizin Hakkını Almasından Mutluluk Duyuyoruz

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,beraberinde Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ve parti yöneticileriyle birlikte geçtiğimiz günlerde İnönü Üniversitesi Rektörlüğü ile kamu çerçeve ek protokolünü imzalayan Sağlık İş Sendikası Malatya Şubesi’ni ziyaret ederek, şube başkanı Kenan Karateke ve yöneticilerini tebrik edip, başarılar diledi.

Başkan Durak, Rektör Kızılay’a Teşekkür Etti

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü ile Türkiye Kooperatif, Ticaret ve Büro İşçileri Sendikası (KOOP-İŞ) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. İnönü Üniversitesi Rektörlüğü ile Türkiye Kooperatif, Ticaret ve Büro İşçileri Sendikası (KOOP-İŞ) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Çınar, Girişimci Ve Üreten Kadınlarla Daha Güçlüyüz

Yeşilyurt Belediyesi İle İnönü Üniversitesi Tarafından Yerel Yönetimler Çalıştayı.