Malatya - Elazığ Arası Yolda Çalışmalara Başlandı

Malatya - Elazığ Devlet Yolunun Havaalanı Kavşağı ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi arasındaki 22 Kilometrelik Yolun Bakım, Onarım, Çevre Düzenlemesi ve Sıcak Asfaltlama İşine Yeni Yılla Beraber Başlandı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

10.10.2022 Tarihinde Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan ve 28.10.2022 tarihinde  sözleşmesi imzalanan Malatya Şehir Geçişi Elazığ Yönü  İnönü Üniversitesi Mevki   İle Malatya - Ankara  Yönü Havaalanı Kavşağı Arası Yaklaşık 22 Kilometre Yolun  Bakım,  Onarım, Çevre Düzenlemesi  ve Sıcak Asfaltlama işi ile Yaklaşık 7 Kilometre olan Çöşnük kavşağı ve Stadyum arasında Bisiklet yolu ve Battalgazi bağlantı yolunun  Bakım,  Onarım, Çevre Düzenlemesi  ve Sıcak Asfaltlama işine İhaleyi alan Ziver İnş. Taah. Mad. Turz. Paz. San. Tic. A.Ş tarafından başlandı.

İşin yapımını üstlenen yetkili  firma  Ziver İnşaatın Söz konusu Havaalanı Kavşağı ile İnönü Üniversitesi arasındaki 22  Kilometre  ile Çöşnük kavşağı ve Yeni Malatya Stadyumu  arasında ki yaklaşık 7 Kilometrelik yolda  yapılacak  çalışmaların  2023 yılı içerisinde tamamlanıp  teslim  edileceğinin  planlandığını açıkladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN