Iniş Haberleri

Iniş Haberleri

Arslantepe’nin Unesco Kültür Mirası Listesine Alınışının 1. Yıldönümü Programla Kutlandı

Türkiye’nin 19. Kültür Mirası olarak 26 Temmuz 2021 yılında UNESCO Kültür Mirası Asıl Listesine alınışının 1. Yıldönümü nedeniyle bir program düzenlendi.

Malatya'da Ulaşıma Zam. 1 Biniş 4,5 Tl İken 6 Tl Oldu

MOTAŞ şirketi ile özel sektöre ait halk otobüslerinde yolcu taşıma ücretlerine 02.06.2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere tam bilet fiyatı 6,00 TL öğrenci bilet fiyatı ise 3,00 TL olarak uygulanacaktır.

MOTAŞ’tan Bir Yenilik Daha

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ tarafından, toplu taşıma araçlarına binişlerle ilgili bir yenilik daha getirilerek, ödeme kanalları artırıldı.

Gürkan, Makinistlerimize Allah Rahmet Eylesin

Demiryolları Makinistler Derneği (DEMARD) Malatya Şube Başkanı Arif Sakar, Sivas Şube Başkanı Gültekin Boyuneğmez ve beraberindeki heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

65 Yaş Üstü Vatandaşların Otobüs Biniş Kartları Kullanıma Açıldı

Yaşanan korona virüs salgını nedeniyle geçici süreliğine, toplu taşıma kartları iptal edilen 65 yaş üstü vatandaşların, biniş hakları yeniden sağlandı.

DEMARD Derneği’nden MHP’ye Ziyaret

TCDD DEMARD (Demiryolu Makinistler Derneği) Malatya  Şube Başkanı ve yönetiminden, MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar’a  hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Uçak Havalimanına İnemedi!